moderater_pan_sommar

Division 2 och ungdomar berörs av spelförbud

Inom några veckor startar fotbollssäsongen igen och som det ser ut idag så kommer det inte att bli seriespel för ungdomar födda 2004 och tidigare.

centrum_artikel

Ungdomar födda 2004 eller tidigare riskerar att gå miste om seriespel i fotboll denna säsong. Detta sedan restriktioner innebär att de som är 17 år eller äldre inte får spela matcher. Något som Uppland och Stockholms fotbollförbund ställer sig bakom i dagsläget. Utöver det kan Division 2 för FC Arlanda få en försenad seriestart. Med rådande restriktioner så är Division 2 inte undantagen restriktionerna då den inte är att betrakta som yrkesverksamhet.

Svenska Fotbollförbundet undersöker alternativ om säsongen inte kan starta som planerat och man har skickat ut frågor till föreningarna om komprimerat schema, längre säsong, kortat eller slopat sommaruppehåll.
– Enligt de pandemi-restriktioner som nu råder är det inte tillåtet med matchspel i de förbundsserier som inte räknas som yrkesidrott, Skriver Svenska Fotbollförbundet på sin hemsida.

När det gäller barn och ungdomar födda 2005 och senare så är det tillåtet att både träna och spela matcher. Dock är rekommendationen att man bara spelar en match i veckan.

dack-helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

connys_helsida
helsida_var2021
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

2020_helsida
happyhomes_sommar2020
bostad_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

mp_host_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh
dack-outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
bostad_outsider