panorama_centrum
Jonas ErikssonFoto: MySpeaker

Distrikt vill se Jonas som ny SvFF-ordförande

Jonas Eriksson rapporteras vara påtänkt som bas för Svenska Fotbollförbundet.

Nyligen blev det klart med Josefine Jardenäs från Sigtuna som Upplands FF:s kanslichef. Nu höjs röster för Jonas Eriksson som ordförande för Svenska Fotbollförbundet rapporterar Fotbollskanalen.

Jonas Eriksson driver flera gym i Sigtuna kommun, WE Träning och Hälsa. Sex distrikt uppges vilja se honom som ordförande.
– Jag tittar inte så långt fram som ett år, jag tittar på de kommande månaderna. Men skulle jag få frågan så skulle jag fundera på det. Jag har jobbat med idrott, sport och hälsa i princip hela mitt liv och att fortsätta med det på något sätt är jag absolut inte främmande för. Det gäller att få frågan först, tajmingen ska vara rätt, förutsättningarna och teamet runt ska vara rätt, säger Eriksson till Fotbollskanalen.

Jonas är även engagerad i Sigtuna IF där han tränar ett lag. Han ser ett problem i att tjejer och killar slutar allt för tidigt. Det är i så fall en fråga han vill lyfta vidare.
– Vi måste få ännu fler unga att hålla i sin idrott, framför allt i pandemitiderna – att fortsätta spela fotbollen. Det är bredden vi har som gör att vi får den vassa toppen på landslagsnivå så småningom. Jag tror på inkludering – att se till att vår fotbollsfamilj speglas mycket av hur samhället ser ut idag, fortsätter Jonas enligt Fotbollskanalen.

mp_helsida_april
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll På fredagskvällen spelar glödheta MIK i Division 4, FC Arlanda spelar på lördagen mot Sundbyberg. Två serieledare som kan befästa sina placringar.

defacto_helsida
division 3

Seger för Arlanda

Fotboll FC Arlanda besegrade Rådmansö hemma på Midgårdsvallen och är fortsatt obesegrade i Division 3.

helsida
2020_helsida
retro_helsida
logistik_sigtuna_helsida
liber_helsida
division 4

Ny storseger för MIK – Fjärde raka

Fotboll Märsta IK ångar på i fyran och redan efter fyra omgångar har man 12 poäng och dessutom har man inte släppt in ett enda mål. - Vi spelar tillräckligt bra för att vinna komfortabelt, varken mer eller mindre än så. Vissa saker att jobba på såklart men det kommer allteftersom fler matcher spelas, skriver MIK via Instagram.

Skånela gör klart med Lucaus ersättare

Handboll Skånela har gjort klart med Anderstorps målvakt Kenan Omerovic som är fostrad i småländska Hallby: - Jag ser mycket fram emot att spela i Skånela där jag fått ett mycket bra intryck av föreningen i sin helhet. Det ska bli lite extra kul att återförenas med min gamle tränare Mattias Flodman och lagkamrat Anton Nilsson, säger Omerovic i ett uttalande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp_outsider2022
moderat_outsider
connys
nrh
ridskola_2020_outsider
logistik_outsider
centrum_sommar_outsider2022
outsider
retro_outsider