fastpartner_sommar2
Foto: Pressbild/Swedavia

Direktlinje startas mellan Arlanda-Aten

Air Mediterranean Airlines startar en ny direktlinje mellan Arlanda och Aten med start 2:a november.

Air Mediterranean Airlines ska trafikera Arlanda-Aten fyra gånger i veckan med start 2:a november. Enligt ett pressmeddelande från Swedavia har resandet till Aten från Arlanda ökat med 68 procent de senaste fyra åren. och det anses finnas en betydande efterfrågan på trafik året om.
– Det är glädjande att se det växande utbudet av nya direktlinjer mellan Stockholm och Europa. Vi ser en stor och ökande efterfrågan, inte minst när det gäller trafik till Grekland. Sedan år 2010 har vi även sett en markant ökning av antalet inresande turister från Aten. Vi välkomnar Air Mediterranean Airlines till Arlanda, säger Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Linjen kommer att trafikeras med en Boeing 737-400 och flygtiden är beräknad till 3 timmar och 50 minuter.

ABS Wheels dubblade omsättningen och expanderar

Näringsliv Arlandastadbaserade ABS Wheels meddelar att de nu nått 70 miljoner i omsättning och att de i kommande verksamhetsår siktar på 100 miljoner: - Totalt sett ökade vi omsättningen med 50 procent kontra föregående år, vilket tyder på att vi har gjort ett riktigt bra jobb, säger ABS Wheels marknadschef Jorge Castro till sajten Ehandel.se.

vuxenutbildning2

Nu tjänar du in dina pengar

Ekonomi Igår torsdag inföll den så kallade Skattefriadagen i Sigtuna kommun. Från och med idag fredag går allt du tjänar till dig själv.

happy_homes_juli
sap_valet2018
sportfiskebanner2
socialutmarkelse

SAS-linje till Hong Kong flyttas

Näringsliv Den stora SAS-linjen mellan Arlanda-Hong Kong flyttas till Köpenhamn: - SAS har en stark närvaro på alla stora skandinaviska flygplatser. För oss är det viktigt att se över alla våra linjer kontinuerligt för att kunna maximera effekterna för både passagerare och vår lönsamhet, säger Karl Sandlund, SAS.

Näringslivslunch i Kulturlänken

Näringsliv Kommunen tappar i olika näringslivsrankingar men i samband med näringslivslunchen som hölls på tisdagen framkom en bild om lönsamma företag med potential för mer.

objekt2
outsider_defacto
yearlingsales
Norra Redovisningshuset
outsider_moderat
vuxentutbildning
connys
forskontor
sap_outsider
objekt3
objekt4
val2018
sigtunavatten_standard
veterankraft_standard
nfc_vinter