moderaterna_sep2020
Teamet hos Din Doktor i Scandinavian XPOFoto: Pressbild

Din Doktor öppnar i nya lokaler

Din Doktor har flyttat in i sina nya lokaler i Scandinavian XPO.

Scandinavian XPO har gjort klart för Din Doktors nya lokaler i mässarenan. Det är en ny mottagning i specialanpassade lokaler. Mottagningen är viktig för området som räknar med dubblering av arbetstillfällen till cirka 50 000 år 2030. Det väntas leda till ökad efterfrågan på hälso- och sjukvårdstjänster.
– Det känns bra att vi nu har öppnat Din Doktors nya lokal, speciellt i tider som dessa. Vårdcentralen har fått en strategisk placering på markplan med egen ingång från parkeringen och lokaler som underlättar möjligheterna till ett säkert besök för vårdcentralens vårdtagare. Samtidigt säkrar vi upp ett framtida ökat behov av vård i ett så expansivt område som Arlandastaden, kommenterar Dieter Sand, vd Arlandastad Holding.

Linda Cederström, VD på Din Doktor, säger i ett pressmeddelande att man är glada över öppningen av de nya mer specialanpassade lokaler. Lokalerna kommer förbättra vårdmöjligheter och flödet för besökarna enligt Cederström.

Bottennotering i näringslivsranking

Näringsliv Sigtuna tappar kraftigt i Svenskt Näringslivs ranking över Företagsklimat: - För att klättra i rankingen behöver Sigtuna fokusera på förbättrad dialog mellan företagen och kommunens beslutsfattare och på förbättrad service i företagarärenden, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv i Stockholms län.

defacto_helsida
2020_helsida

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

corner_helsida
connys_helsida
helsida
festspec_host2020_helsida
centrum_helsida2020
boisigtuna
happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

festspec_host2020_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
corner_outsider
nrh