defacto_pan2020
Teamet hos Din Doktor i Scandinavian XPOFoto: Pressbild

Din Doktor öppnar i nya lokaler

Din Doktor har flyttat in i sina nya lokaler i Scandinavian XPO.

fraga_liberalerna

Scandinavian XPO har gjort klart för Din Doktors nya lokaler i mässarenan. Det är en ny mottagning i specialanpassade lokaler. Mottagningen är viktig för området som räknar med dubblering av arbetstillfällen till cirka 50 000 år 2030. Det väntas leda till ökad efterfrågan på hälso- och sjukvårdstjänster.
– Det känns bra att vi nu har öppnat Din Doktors nya lokal, speciellt i tider som dessa. Vårdcentralen har fått en strategisk placering på markplan med egen ingång från parkeringen och lokaler som underlättar möjligheterna till ett säkert besök för vårdcentralens vårdtagare. Samtidigt säkrar vi upp ett framtida ökat behov av vård i ett så expansivt område som Arlandastaden, kommenterar Dieter Sand, vd Arlandastad Holding.

Linda Cederström, VD på Din Doktor, säger i ett pressmeddelande att man är glada över öppningen av de nya mer specialanpassade lokaler. Lokalerna kommer förbättra vårdmöjligheter och flödet för besökarna enligt Cederström.

manskold_helsida

Krögaren: Vi tappade hundra luncher över helgen

Näringsliv Bistro & Café Valvet på Stora gatan vittnar om hur de senaste coronarestriktionerna slår hårt mot deras bransch och verksamhet: - Vi gick från 120 luncher till 8-9 över helgen, säger ägaren Abraham Gumussoy till märsta.nu

kkdk_helsida
speedy_vinter_helsida
coronakrisen

Inleder samarbete för säkra möten

Näringsliv För att öka avstånd i samband med evenemang inleder Scandinavian XPO och Training Partner ett samarbete: - Med allt det Training Partner erbjuder, samt närheten till den internationella kommunikations-hubben Arlanda, kommer vår nyöppnade mötes- och evenemangsarena att ha en stark position som en självklar plats för alla typer av möten, säger Staffan Littmarck, VD på Scandinavian XPO.

defacto_helsida

Byggprocessen igång för ett av Stockholms största bilföretag

Näringsliv Fordonsbolaget som etablerar i Rosersberg är igång med byggprocessen: - Vi har precis skickat in en bygglovsansökan och ser verkligen fram emot den nya anläggningen. Jag ser fram emot bolagets expansion i kommunen jag vuxit upp i då vi funnits i Upplands Väsby sen bolagets start 2012, säger VD tillika sigtunabon Kevin Aslan.

2020_helsida
connys_helsida

Lidl öppnade i Sigtuna

Näringsliv Lidl öppnade upp sin butik i Sigtuna under torsdagen: - Att öppna vår 200:e butik i Sveriges mest hållbara stadsdel känns nästan för bra för att vara sant, säger Jonas Strömvall, fastighetschef på Lidl Sverige

ABS Wheels ett av superföretagen

Näringsliv ABS Wheels har utsetts till ett av Sveriges superföretag för bland annat in starka tillväxt: - Att få vara med på den exklusiva listan visar att vi gör rätt i motorbranschen som satsar på miljö, stabilitet och långsiktighet i affären, säger VD Andie Lahdo.

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020

WE invigdes i Stadsängarna

Näringsliv På lördagen invigde WE Träning & Hälsa sin andra anläggning i Sigtuna stad: - Vi hade velat öppna med folk överallt, happenings och köer till alla våra erbjudanden, men tiderna gjorde att vi fick tänka om, säger Niklas Wikegård, en av ägarna och grundare till WE.

helsida
meko_helsida

Två konkurser i kommunen

Ekonomi Antalet konkurser i länet uppgick till drygt 170 stycken för oktober vilket är färre än samma tidpunkt förra året.

meko_outsider
centrum_sommar_out
nrh
outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
budget_outsider
manskold_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
kkdk_outsider