defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Din Doktor expanderar i Scandinavian XPO

Din Doktor expanderar och får nya lokaler i nya Scandinavian XPO.

Vårdcentralen och läkarmottagningen Din Doktor får nya lokaler i Scandinavian XPO (tidigare Eurostop). De nya lokalerna kommer att anpassas efter Din Doktors behov och möjliggör ett bredare utbud av hälso- och sjukvårdstjänster. Din Doktor kommer att fylla en viktig funktion i Airport Cityområdet där det till 2030 ska finnas cirka 50 000 arbetstillfällen.
– Vi ser ett ökat behov av läkarvård med det flöde av besökare som skapas under kommande evenemang och konferenser som förläggs i Scandinavian XPO och även för de nya arbetstillfällen som vi skapar med den nya mötesdestinationen, säger Dieter Sand, vd Arlandastad Holding.

Vårdcentralen lägger fokus på tillgänglighet och att vara hela familjens mottagning med öppet sju dagar i veckan. Man kan också möta patienterna digitalt. De nya lokalerna öppnar under sommaren 2020, tillsvidare driver man verksamheten som vanligt i befintliga lokaler:
– Med de nya lokalerna ökar vi tillgängligheten för våra kunder. Genom placeringen på markplan och smidig tillgång till buss och taxi blir det lätt för våra kunder att besöka oss samtidigt som vi kan erbjuda våra tjänster till de nya event- och konferensbesökarna. Vi ser fram emot ett långt samarbete med Scandinavian XPO, säger Din Doktors VD Linda Cederström.

defacto_helsida
happyhomes_2019
centrum_helsida2020
teatergrillen_helsida
colorama_jul
sigtunavatten_standard

Ny butiker till Terminal 5

Näringsliv Märkena CDLP, Urbanista och Chimi Eyewear startar upp en gemensam butik på Terminal 5: - För oss är det här ett helt nytt grepp med tre olika aktörer som samarbetar och verkar i en gemensam butik på flygplatsen, säger Anna Ericsson, Head of Passenger Experience på Stockholm Arlanda Airport, Swedavia.

WE startar Padelcenter i Sigtuna

Näringsliv Nyligen gjorde WE klart med padel i Arlandastad och ytterligare en anläggning öppnar i Sigtuna stadsängar om ungefär ett år: - Det här blir ett fantastiskt komplement till den träningsanläggning som WE till hösten öppnar i Stadsängarna i Lidls lokaler samt våra anläggningar på Stora Gatan, i Knivsta och i Arlandastad, säger Niklas Wikegård, delägare.

Ny styrelse leder Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade har valt styrelse med flera nya ledamöter: - Min ambition med styrelsearbetet i Märsta Förenade är att säkerställa att vi fungerar som ett bra team där alla känner sig trygga och bekväma med att kunna framföra sina åsikter, säger styrelseordförande Jan Olson.

Nytt läge för MPM Bilverkstad

Näringsliv Kompisarna Martin och Peter som driver MPM Bilverkstad har flyttat till nya lokaler i Arlandastad: - Det är fräschare här och det är uppbyggt som vi vill ha det, säger dem till märsta.nu

connys
nrh
teatergrillen_outsider