moderat_sommar
Foto: Pressbild

Din Doktor expanderar i Scandinavian XPO

Din Doktor expanderar och får nya lokaler i nya Scandinavian XPO.

centrum_artikel

Vårdcentralen och läkarmottagningen Din Doktor får nya lokaler i Scandinavian XPO (tidigare Eurostop). De nya lokalerna kommer att anpassas efter Din Doktors behov och möjliggör ett bredare utbud av hälso- och sjukvårdstjänster. Din Doktor kommer att fylla en viktig funktion i Airport Cityområdet där det till 2030 ska finnas cirka 50 000 arbetstillfällen.
– Vi ser ett ökat behov av läkarvård med det flöde av besökare som skapas under kommande evenemang och konferenser som förläggs i Scandinavian XPO och även för de nya arbetstillfällen som vi skapar med den nya mötesdestinationen, säger Dieter Sand, vd Arlandastad Holding.

Vårdcentralen lägger fokus på tillgänglighet och att vara hela familjens mottagning med öppet sju dagar i veckan. Man kan också möta patienterna digitalt. De nya lokalerna öppnar under sommaren 2020, tillsvidare driver man verksamheten som vanligt i befintliga lokaler:
– Med de nya lokalerna ökar vi tillgängligheten för våra kunder. Genom placeringen på markplan och smidig tillgång till buss och taxi blir det lätt för våra kunder att besöka oss samtidigt som vi kan erbjuda våra tjänster till de nya event- och konferensbesökarna. Vi ser fram emot ett långt samarbete med Scandinavian XPO, säger Din Doktors VD Linda Cederström.

2020_helsida
kaa_sigtuna_helsida
studeravidare_helsida
happyhomes_sommar2020
landsbygd_sigtuna_helsida
connys_helsida
speedy_helsida
centrum_helsida2020
marina_helsida

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

spedition_sigtuna
defacto_helsida
brobygget_midgard_helsida
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh
sigtuna_natur_sommar_outsider
centrum_sommar_out
speedy_outsider
studeravidare_outsider
kaa_outsider
marina_outsider
brobygget_outsider_valsta
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider