defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Din Doktor expanderar i Scandinavian XPO

Din Doktor expanderar och får nya lokaler i nya Scandinavian XPO.

Vårdcentralen och läkarmottagningen Din Doktor får nya lokaler i Scandinavian XPO (tidigare Eurostop). De nya lokalerna kommer att anpassas efter Din Doktors behov och möjliggör ett bredare utbud av hälso- och sjukvårdstjänster. Din Doktor kommer att fylla en viktig funktion i Airport Cityområdet där det till 2030 ska finnas cirka 50 000 arbetstillfällen.
– Vi ser ett ökat behov av läkarvård med det flöde av besökare som skapas under kommande evenemang och konferenser som förläggs i Scandinavian XPO och även för de nya arbetstillfällen som vi skapar med den nya mötesdestinationen, säger Dieter Sand, vd Arlandastad Holding.

Vårdcentralen lägger fokus på tillgänglighet och att vara hela familjens mottagning med öppet sju dagar i veckan. Man kan också möta patienterna digitalt. De nya lokalerna öppnar under sommaren 2020, tillsvidare driver man verksamheten som vanligt i befintliga lokaler:
– Med de nya lokalerna ökar vi tillgängligheten för våra kunder. Genom placeringen på markplan och smidig tillgång till buss och taxi blir det lätt för våra kunder att besöka oss samtidigt som vi kan erbjuda våra tjänster till de nya event- och konferensbesökarna. Vi ser fram emot ett långt samarbete med Scandinavian XPO, säger Din Doktors VD Linda Cederström.

coronakrisen

Varslad hotellpersonal erbjuds jobb i omsorgen

Näringsliv Choicekedjan med tre hotell i kommunen lånar ut sin personal till omsorgsföretaget Attendo: - Vår grundfilosofi i Nordic Choice handlar om att bidra med lösningar på samhällets stora utmaningar, säger Torgeir Silseth, koncernchef Nordic Choice Hotels.

defacto_helsida
#hålligångsigtunakommun

Johan hjälper oroliga företagare

Näringsliv På Norra Redovisningshuset får man just nu in många frågor från oroliga företagare: - Vi har flera kunder som står inför stora utmaningar nu, med tanke på Corona krisens inverkningar på företagen och personalen.

salong_elisabeth_helsida
speedy_helsida
centrum_helsida2020
happy_homes_mars
2020_helsida
festspec_corona_helsida
ridskola2020_helsida

Så deklarerar du smartast

Ekonomi Nyligen damp deklarationen ner i kommuninvånares brevlådor eller e-brevlådor, Norra Redovisningsbyråns ägare Johan Sandberg ger råd för en smidig deklaration.

sigtuna_vatten_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
speedy_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
festspec_corona_outsider