centrum_host
Foto: Pressbild

Din Doktor expanderar i Scandinavian XPO

Din Doktor expanderar och får nya lokaler i nya Scandinavian XPO.

Vårdcentralen och läkarmottagningen Din Doktor får nya lokaler i Scandinavian XPO (tidigare Eurostop). De nya lokalerna kommer att anpassas efter Din Doktors behov och möjliggör ett bredare utbud av hälso- och sjukvårdstjänster. Din Doktor kommer att fylla en viktig funktion i Airport Cityområdet där det till 2030 ska finnas cirka 50 000 arbetstillfällen.
– Vi ser ett ökat behov av läkarvård med det flöde av besökare som skapas under kommande evenemang och konferenser som förläggs i Scandinavian XPO och även för de nya arbetstillfällen som vi skapar med den nya mötesdestinationen, säger Dieter Sand, vd Arlandastad Holding.

Vårdcentralen lägger fokus på tillgänglighet och att vara hela familjens mottagning med öppet sju dagar i veckan. Man kan också möta patienterna digitalt. De nya lokalerna öppnar under sommaren 2020, tillsvidare driver man verksamheten som vanligt i befintliga lokaler:
– Med de nya lokalerna ökar vi tillgängligheten för våra kunder. Genom placeringen på markplan och smidig tillgång till buss och taxi blir det lätt för våra kunder att besöka oss samtidigt som vi kan erbjuda våra tjänster till de nya event- och konferensbesökarna. Vi ser fram emot ett långt samarbete med Scandinavian XPO, säger Din Doktors VD Linda Cederström.

fme_oktober

Ny hotelmanager till Clarion Arlanda

Näringsliv Liza Nyberg har rekryterats till tjänsten som Hotel Manager på Clarion Arlanda: - Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av det mycket framgångsrika teamet på Clarion Arlanda, säger hon.

Arlanda får direktlinje till Tokyo

Näringsliv Arlanda får en ny linje till japanska Tokyo med start till sommaren: - Japan är en av Sveriges viktigaste handelspartners och under senare tid har vi sett betydande japanska investeringar i Sverige, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef för Swedavia.

happyhomes_2019
defacto_mustach_helsida

ÖoB öppnade i Märsta

Nyöppnat ÖoB öppnade upp sin nya butik i Märsta på torsdagen: - Varuhuset i Märsta är vår 14:e etablering i Stockholm och 18:e i regionen, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB, till Dagens Handel.

agy_oppethus
greeknighthelsida

Ett år kvar till invigning av nya mässområdet

Näringsliv Bara ett år återstår till öppningen av Scandinavian XPO: - år ambition är att skapa en internationell mötesanläggning för hela Skandinavien och i förlängningen även Europa där olika aktörer kan mötas i olika syften och konstellationer, säger Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

sigtunavatten_standard
ica_oktober
centrum_host_helsida
agy_oppethus_outsider
greeknight_outsider
nrh
colorama_april2
connys