centrum_panorama2020
Foto: Pressbild

DHL utökar i Rosersberg

DHL utökar sin terminal- och kontorsyta i Rosersberg.

centrum_artikel

DHL har redan ett stort engagemang i Rosersberg men tecknar nu upp sig för ytterligare 6000 kvadratmeter som blir en tillbyggnation på de 9700 som DHL redan har idag. Den totala terminalytan blir nästan 16 000 kvadratmeter och den nya byggnaden står redo för inflyttning i april 2021. DHL har också kommit överens med Kilenkrysset om förbättringar i befintliga lokaler.

marina_helsida
speedy_helsida
studenten2020_helsida
valvet_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

kcbygg_helsida
connys_helsida
coronaviruset

Fortsatt högtryck för märsta.nu

Näringsliv märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

happy_homes_mars
coronakrisen

Lokala företaget som ökar omsättningen

Näringsliv ABS Wheels ökar sin omsättning trots coronakrisen och har utsetts till Mästargasell av Dagens Industri: - Vårt team är väldigt stolta över att tillhöra den exklusiva listan på lönsamma bolag i Sverige. Vi har blivit Gaseller tre gånger i rad 2018, 2019 och nu 2020, säger VD Andie Lahdo.

defacto_helsida
studeravidare_helsida
studenten2020_outsider
sommarlov_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
valvet_outsider
kcbygg_outsider
stottasigtuna_outsider
studeravidare_outsider
marina_outsider