center_pan21

DHL-anställd åtalas för stöld av Apple Watch

En man som arbetade på en av DHL:s anläggningar i kommunen åtalas för att ha stulit två paket med vardera Apple Watch.

centrum_artikel

Mannen stal i höstas två paket som innehöll vardera Apple Watch till ett värde av totalt drygt 8500 kronor. När stölden uppdagades polisanmäldes han och han åtalas nu för stöld. Mannen erkänner brott och ett vittne ska ha sett hur han stal paketen i samband med hanteringen på anläggningen. Bevisningen består även i övervakningsfilm samt att det försvunnit försändelser i samband med att de hanterats av en person som hade till uppgift att leverera dem till beställaren.

helsida_var2021
dack-helsida
connys_helsida
defacto_helsida

Askerson bemöter kritiken: (S) far med osanning

Politik Efter kritiken som Socialdemokraterna riktat mot Mattias Askerson för att på "eget bevåg" JO-anmält Migrationsverket talar han nu ut: - Socialdemokraterna far med osanning när de påstår att jag i samband med ärenden på föregående nämndsammanträde brutit mot kommunens regler eller att jag vid sammanträdet fick kritik för att ha gjort så. Det är ett mycket anmärkningsvärt agerande från Socialdemokraterna.

happyhomes_sommar2020
2020_helsida
EXTRA

Hård kritik mot Askerson för JO-anmälan

Politik Sigtuna kommun JO-anmälde Migrationsverket för hanteringen kring nyanlända som slussas till kommunen, dock hävdar Socialdemokraterna att nämndordförande Mattias Askerson (M) inte kan agera själv i en anmälan.

centrum_helsida2020
coronapandemin

Sju områden med lägre vaccinationstäckning

Notiser Vaccinationen mot covid-19 går vidare i kommunen och en vaccinbuss har satts in i veckan i Märsta där det är lägre andel vaccinerade.

mp_host_helsida
bostad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
dack-outsider
swedol_outsider
mp-outsider
centrum_sommar_out
bostad_outsider
nrh