moderaterna_panorama
FIFA i samband med BrobyggetFoto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Detta kan du göra på Påsklovet

Denna vecka är det Påsklov och det finns trots allt coronaanpassade aktiviteter för barn och unga.

På grund av pandemin har exempelvis Pinbackshallen och simhallen stängt för allmänheten. Men det finns andra aktiviteter som kommunen arrangerar för unga.

Brobygget håller öppet fredag-lördag mellan 20-23 i Vikingahallens A och B-hall. Där kan man prova på olika sporter, spela turneringar, schack, FIFA eller bara umgås. Brobygget är enbart till för ungdomar födda 2002 eller senare och man får vara max 25 personer per hall.

Valsta Fritidsgård har öppet tisdag-torsdag från 14. Där kan man spela pingis, kubb eller måla.

Ungdomens hus ordnar panel för ungdomarna på tisdag, onsdag är man i Ekillahallen för aktiviteter och på fredag är det dansworkshop. Man kan också vara med och laga mat i Forum.

Påsklovsaktiviteter i Sigtuna kommun

2020_helsida
liber_helsida
defacto_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

connys_helsida
marinan_helsida
mp_helsida_april
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

ewas_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Gemensam skogsstrategi i länet

Nyheter Länsstyrelsen har antagit en gemensam strategi för skogar i länet: - Vi behöver göra skogen och dess betydelse och möjligheter mer känd. Det övergripande målet är att ha en livskraftig och varierad skogsnäring i länet, med hållbarhet och tillväxt i fokus, säger landshövding Sven-Erik Österberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
nrh
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022