sommar
Foto: Magnus Granhagen

Detta händer på Barnens dag

Märsta Förenade storsatsar på Barnens dag med ännu fler aktiviteter för de yngsta.

Förutom att åka lastbil och köra grävmaskin så satsar Märsta Förenade på en riktig helhetsupplevelse för barnen i år, det kommer att finnas grävsug, bärgningsbil, radiostyrda bilar, fyrhjulingar och trampbilsbana bland annat. Barnens dag lockade 3500 besökare sist det begav sig 2018. Nu blir det även fler utställare till Västerbytorp där arrangemanget äger rum 5:e maj.

Nu hoppas man även på bra väder, ett område man inte kan styra men vid regn så finns det paraplyer och ponchos att ta på sig. Utöver det kommer den hungrige att kunna äta på någon av de tre foodtrucks som Märsta Förenade beställt in. Märsta Förenade uppmanar besökare att ta någon av skyttelbussarna som går från Märsta station varje kvart då antalet parkeringsplatser är begränsat på området.

Cecilia arrangerar stand up-kvällar

Nöjesnyheter Cecilia Saberi från Märsta startar upp komediklubb på Mingel i sommar: - Jag bor i märsta och är uppvuxen här och tänker att det är synd att inte vi Märstabor får skratta och må bra av att ta del av komedi, säger Cecilia till märsta.nu

defacto_helsida
fme_helsida

Här klipper Peter hemlösa igen

Märstafolket Sigtunabon Peter Aslan som driver Frisyr i Märsta var på söndagen på Medborgarplatsen för att klippa hemlösa: - Det är fjärde året jag är med på det, säger Peter till märsta.nu

sbrf_helsida
sommar_centrum
colorama_april2

Klart för litteraturfestival 2020

Kulturnyheter Sigtuna Litteraturfestival tar paus 2019 men återkommer 2020 efter beslut i Destination Sigtunas styrelse: - Sigtuna Litterturfestival är en viktig kulturbärare i vår destination och det känns så roligt att vi nu fått klartecken att genomföra evenemanget under 2020, säger VD Anna Lakmaker.

happyhomes_2019
sommar
sigtunavatten_standard
ica_valsta_choklad
EXTRA

Anna Book flyttar till Suckunge

Nöjesnyheter Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

sbrf_outsider
connys
nrh
sportfiske_sommar
defacto_outsider
fme_outsider
colorama_april