arlandagolf_pan_aug
Foto: Magnus Granhagen

Detta händer på Barnens dag

Märsta Förenade storsatsar på Barnens dag med ännu fler aktiviteter för de yngsta.

marstakalaset_artikel

Förutom att åka lastbil och köra grävmaskin så satsar Märsta Förenade på en riktig helhetsupplevelse för barnen i år, det kommer att finnas grävsug, bärgningsbil, radiostyrda bilar, fyrhjulingar och trampbilsbana bland annat. Barnens dag lockade 3500 besökare sist det begav sig 2018. Nu blir det även fler utställare till Västerbytorp där arrangemanget äger rum 5:e maj.

Nu hoppas man även på bra väder, ett område man inte kan styra men vid regn så finns det paraplyer och ponchos att ta på sig. Utöver det kommer den hungrige att kunna äta på någon av de tre foodtrucks som Märsta Förenade beställt in. Märsta Förenade uppmanar besökare att ta någon av skyttelbussarna som går från Märsta station varje kvart då antalet parkeringsplatser är begränsat på området.

sommar
sigtunavatten_standard
colorama_april2
arlanda_golf_juli
kontor_thaifong
EXTRA

Ingen visfestival i år

Nöjesnyheter Märsta Visfestival ställs in i år då visgeneralen Anders Wallentin inte längre medverkar i projektet: - Vi som kört festivalen i 20 år kände att det var dags att "lämna över" och hade förhoppningen att hitta ett nytt glatt gäng inför i år - men tyvärr fick vi inte ihop det, säger Anders Wallentin till märsta.nu

sommar_centrum
marstakalas_helsida

Nytt koncept för McDonalds Sky City

Nöjesnyheter McDonalds i Sky City öppnar upp ett nytt system där maten tillagas på beställning och gästerna serveras sedan vid borden: - Det känns väldigt roligt att öppna upp McDonald’s Sky City igen. Med vårt nya beställnings- och tillagningssystem och bordsservering erbjuder vi våra gäster en ännu bättre restaurangupplevelse, säger franschisetagaren Roland Edin.

Märstabor cyklar från Kiruna till Malmö

Märstafolket Märstaborna Valentin Lazar och Sam Calara cyklar från Kiruna till Malmö under en månads tid i syfte att samla in pengar till Riksförbundet för Funktionshindrade Barn och Ungdomar: - Vi vill sprida ordet för att inspirera folk och stödja RBU, skriver dem i ett gemensamt mail till märsta.nu

miljopris_helsida
ica_valsta_choklad

Pontus in the air nominerad till prestigefyllt pris

Nöjesnyheter Arlandakrogen Pontus in the air nominerades i den internationella branschtävlingen 2019 Airport Food & Beverage (FAB) Awards: - Vi är mycket stolta och glada över juryns lovord. Det är en vinst i sig och ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi är en av de främsta flygplatsrestaurangerna med vårt utbud av mat, dryck och service, säger krögaren Pontus Frithiof.

defacto_outsider
colorama_april
sportfiske_sommar
miljopris_outsider
nrh
connys
arlanda_golf_juli2_outsider