moderat_jul_nyar
Foto: Magnus Granhagen

Detta händer på Barnens dag

Märsta Förenade storsatsar på Barnens dag med ännu fler aktiviteter för de yngsta.

Förutom att åka lastbil och köra grävmaskin så satsar Märsta Förenade på en riktig helhetsupplevelse för barnen i år, det kommer att finnas grävsug, bärgningsbil, radiostyrda bilar, fyrhjulingar och trampbilsbana bland annat. Barnens dag lockade 3500 besökare sist det begav sig 2018. Nu blir det även fler utställare till Västerbytorp där arrangemanget äger rum 5:e maj.

Nu hoppas man även på bra väder, ett område man inte kan styra men vid regn så finns det paraplyer och ponchos att ta på sig. Utöver det kommer den hungrige att kunna äta på någon av de tre foodtrucks som Märsta Förenade beställt in. Märsta Förenade uppmanar besökare att ta någon av skyttelbussarna som går från Märsta station varje kvart då antalet parkeringsplatser är begränsat på området.

defacto_helsida
happyhomes_50

Författare bildar förening

Kulturnyheter Ett antal författare i Sigtuna har gått ihop och startat en förening: - Avsikten är att skapa en gemensam kontaktyta och kunna sprida information om medlemmarna, säger Crister Mattsson, en av gruppens medlemmar.

teatergrillen_helsida
connys_helsida
oppethus_helsida
centrum_helsida2020

Sam och Valentin cyklar jorden runt

Märstafolket Märstaborna Valentin och Sam kommer efter nyår att börja sin resa med att cykla runt jorden (!) - De senaste två åren har vi fyllt på reskassan, köpt utrustning så som cyklar, tält, sovsäckar, cykelväskor osv, berättar duon i mail till märsta.nu

Carolas julshow hyllas

Nöjesnyheter Carolas julshow som hade premiär i helgen hyllas av Aftonbladets krönikör Håkan Steen: - Det blir väldigt mycket jul, och väldigt mycket Carola, skriver han.

Gardell till Kulturum

Nöjesnyheter Jonas Gardell kommer till Kulturum i mars: - Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

connys
nrh
teatergrillen_outsider
oppethus_outsider