moderater_pan_sommar

Dessa kan bli Årets Nyetablering

Sigtuna kommun och Företagarna har utsett tre kandidater till Årets Nyetablering.

Näringslivsgalan är drygt tre veckor bort, förra veckan presenterades de första nomineringarna. Nu är det dags för ännu fler. Till Årets Nyetablering kan The Hills Yerba Mate, Bahrmans Bod Nytt och Nött samt Aditro Logistics utses.

The Hills Yerba Mate säljer ekologisk te från Argentina, Bahrmans bod är en butik på Stora Gatan som nästan funnits i två år och Aditro Logistics är en av Nordens största aktörer inom tredjepartslogistik och finns nära Arlanda. Årets gala leds av Jonas Eriksson och Hanna Graaf och hålls 27/3 på Clarion Hotel Arlanda.

defacto_helsida
connys_helsida

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

centrum_sommar2022_helsida
helsida_sfs
kso_helsida
pantamera_avc_helsida

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

mp_helsida_april

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
pantamera_out
sfs_out
moderat_outsider
nrh
centrum_sommar_outsider2022
kso-duell_out
swedol_outsider
connys