centrum_panorama2020
BetongfabrikenFoto: Pressbild
AlvinxFoto: Pressbild
WEFoto: Pressbild

Dessa kan bli Årets företagare

Sigtuna kommun och Företagarna i Sigtuna kommun har utsett tre företag som kan utses till Årets företagare.

Betonfabriken, WE Träning och Hälsa och Alvinx Åkeri har nominerats till priset som Årets företagare. WE vann förra året priset som Årets inspiratör/Eldsjäl och är alltså nominerade till nytt pris i år. Alvinx är ett åker med helhetslösningar inom transport med inriktning på transport. De har bland annat tempererade transporter och lagerhållning. Junior Ikoro driver företaget.

Slutlien är den tredje nominerade Betonfabriken Coworkingkontor på Wenngarn som har ett community fr småföretagare. Företaget drivs av Anette Winersson, Carina Nordlander och Ana Jimenez. Priset delas ut 27/3 i samband med Näringslivsgalan på Clarion Hotel Arlanda.

defacto_helsida
coronakrisen

Varslad hotellpersonal erbjuds jobb i omsorgen

Näringsliv Choicekedjan med tre hotell i kommunen lånar ut sin personal till omsorgsföretaget Attendo: - Vår grundfilosofi i Nordic Choice handlar om att bidra med lösningar på samhällets stora utmaningar, säger Torgeir Silseth, koncernchef Nordic Choice Hotels.

ridskola2020_helsida
#hålligångsigtunakommun

Johan hjälper oroliga företagare

Näringsliv På Norra Redovisningshuset får man just nu in många frågor från oroliga företagare: - Vi har flera kunder som står inför stora utmaningar nu, med tanke på Corona krisens inverkningar på företagen och personalen.

salong_elisabeth_helsida
speedy_helsida
centrum_helsida2020
marina_helsida
2020_helsida
festspec_corona_helsida
happy_homes_mars

Så deklarerar du smartast

Ekonomi Nyligen damp deklarationen ner i kommuninvånares brevlådor eller e-brevlådor, Norra Redovisningsbyråns ägare Johan Sandberg ger råd för en smidig deklaration.

nrh
festspec_corona_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
sigtuna_vatten_outsider