centrum_panorama2020
Foto: Kjelle Svensson/Rosersbergs IK

Derbyvinst för Rosersberg

RIK vann derbyt mot Rotebro på lördagen med 8-7: - Jag tycker att vi vinner rättvist. Vi skapar flera vassa lägen och bör göra ytterligare ett par mål, säger sportchefen Fredrik Raschke.

centrum_artikel

Det var derby i Norrort på lördagen mellan Rotebro-Rosersberg. De 230 åskådarna i Sollentuna sporthall fick se en dramatisk match med många mål men där gästerna kammade hem samtliga tre poäng. Lagen följdes åt i målprotokollet i halva matchen, men det var hela tiden RIK i ledning. RIK tappade bland annat 5-2 till 5-5 men gjorde inte om misstaget i tredje när man hade både 7-5 och 8-6. Med en minut kvar kom reduceringen för Rotebro men närmare än så kom man inte. Förstakedjan svarade på nytt för en gigantisk match, Christian Sandsund levererade fem poäng, varav tre mål, Linus Jämtdal satte två mål.

Målen
Sandsund 3, Jämtdal 2, Jarnling, Levén, Swahn

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

sommarlov_helsida
studeravidare_helsida
studenten2020_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

defacto_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

connys_helsida
kcbygg_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

nrh
kcbygg_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider
studenten2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sommarlov_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider