defacto_panorama_mustasch
Foto: Kjelle Svensson/Rosersbergs IK

Derbyvinst för Rosersberg

RIK vann derbyt mot Rotebro på lördagen med 8-7: - Jag tycker att vi vinner rättvist. Vi skapar flera vassa lägen och bör göra ytterligare ett par mål, säger sportchefen Fredrik Raschke.

centrum_farsdag_artikel

Det var derby i Norrort på lördagen mellan Rotebro-Rosersberg. De 230 åskådarna i Sollentuna sporthall fick se en dramatisk match med många mål men där gästerna kammade hem samtliga tre poäng. Lagen följdes åt i målprotokollet i halva matchen, men det var hela tiden RIK i ledning. RIK tappade bland annat 5-2 till 5-5 men gjorde inte om misstaget i tredje när man hade både 7-5 och 8-6. Med en minut kvar kom reduceringen för Rotebro men närmare än så kom man inte. Förstakedjan svarade på nytt för en gigantisk match, Christian Sandsund levererade fem poäng, varav tre mål, Linus Jämtdal satte två mål.

Målen
Sandsund 3, Jämtdal 2, Jarnling, Levén, Swahn

centrum_farsdag
defacto_mustach_helsida
ica_oktober
greeknighthelsida
fme_oktober
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

nrh
greeknight_outsider
connys
colorama_april2