moderater_pan_sommar
Foto: Insändarbild/Wings

Derbyseger för Wings

Wings besegrade Väsby i derbyt på onsdagskvällen 5-3 efter sent avgörande.

centrum_artikel

I söndags föll Wings klart mot Visby, på onsdag var det chans till revansch när man mötte Väsby i derbyt. Det var ett taggat Wings som startade piggt och hade 2-0 redan efter några minuter, efter första var det 3-1 på resultattavlan. Rollerna var ombytta i andra där Väsby rivstartade och fick in två puckar i mål. Wings målvakt Viktor Andersson svarar även för ett antal kvalificerade räddningar som håller Wings kvar i matchen inför tredje. Väsby fortsatte pressen i tredje men med ett desperat försvarsspel och räddningar från Andersson fredar man målet. Istället är det Wings som sticker upp och sätter 4-3 med två minuter kvar, 5-3 kommer sedan i tom kasse. Redan på fredag väntar Vallentuna hemma i Pinbackshallen.

Målen
Emil Gabrielsson, Linus Wernerson-Libäck, Christian Blomqvist, Adam Harrysson-Karlsson och Jesper Andersson.

mp_host_helsida
helsida_var2021
happyhomes_sommar2020

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

defacto_helsida
dack-helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

centrum_helsida2020
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

bostad_helsida
2020_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

connys_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
nrh
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
dack-outsider
mp-outsider
connys
bostad_outsider