julbanner
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Derbyseger för Skånela

Skånela vann derbyt mot Tyresö med 29-23: - Det var skönt, sa en lättad Jimmy Karlsson efteråt.

En jämn match inledningsvis där Tyresö var i förarsätet och som mest ledde med 7-5. Skånela kom sen ikapp och förbi, därefter tittade man inte bakåt längre. I paus var det 13-10 som sedan växte till sjumålsledning innan Tyresö började putsa till siffrorna lite, men det hjälpte föga, Skånela hittade en växel till sista kvarten och ledde ett tag med tio bollar.

Slutresultatet skrevs till 29-23 och märstalaget är återigen på vinnarbanan efter två nederlag mot Hallby och Varberg. Jimmy Karlsson, tränare var av förklarliga skäl lättad. Han konstaterade att defensiven funkade bra, likaså Alex Holmberg i målet som fick sin första hela match.
– Alla kommer in på banan, unga killar också, det är kul när det blir så att alla får spela, vi har haft en del tajta matcher på slutet, konstaterade Karlsson.

Jimmy Karlsson blickar nu fram mot kommande matcher, främst mot Anderstorp. Han tar med sig laginsatsen men hade gärna sett att varit lite mer skärpa i avsluten:
– Nu har vi tolv poäng och tar med oss det som var bra, sen finns det så klart alltid saker man kan göra bättre.

Målen
Olsson 7, Ladan 4, Frank 6, Ganibegovic 2, Byström 2, Östling 3, Rahali 2, Sjölin, Holmberg

Bilder kommer…

defacto_host2018

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

happy_homes_juli

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

fme_jul
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

sportfiskebanner2

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

icavalsta_julbanner
sigtuna_funkis
julbanner2
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

lager_bilnet

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

nrh_lania
objekt4
sigtunavatten_standard
outsider
vanster_jul
komvuxq3_4
objekt2
objekt3
funkis_2
connys
colorama_vinter