defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Derbyseger för Skånela

Skånela vann derbyt mot Tyresö med 29-23: - Det var skönt, sa en lättad Jimmy Karlsson efteråt.

En jämn match inledningsvis där Tyresö var i förarsätet och som mest ledde med 7-5. Skånela kom sen ikapp och förbi, därefter tittade man inte bakåt längre. I paus var det 13-10 som sedan växte till sjumålsledning innan Tyresö började putsa till siffrorna lite, men det hjälpte föga, Skånela hittade en växel till sista kvarten och ledde ett tag med tio bollar.

Slutresultatet skrevs till 29-23 och märstalaget är återigen på vinnarbanan efter två nederlag mot Hallby och Varberg. Jimmy Karlsson, tränare var av förklarliga skäl lättad. Han konstaterade att defensiven funkade bra, likaså Alex Holmberg i målet som fick sin första hela match.
– Alla kommer in på banan, unga killar också, det är kul när det blir så att alla får spela, vi har haft en del tajta matcher på slutet, konstaterade Karlsson.

Jimmy Karlsson blickar nu fram mot kommande matcher, främst mot Anderstorp. Han tar med sig laginsatsen men hade gärna sett att varit lite mer skärpa i avsluten:
– Nu har vi tolv poäng och tar med oss det som var bra, sen finns det så klart alltid saker man kan göra bättre.

Målen
Olsson 7, Ladan 4, Frank 6, Ganibegovic 2, Byström 2, Östling 3, Rahali 2, Sjölin, Holmberg

Bilder kommer…

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

banner_trerosor
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

ridskola_2019_helsida
defacto_helsida
sportlov2019
korpen_jan-feb

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

connys

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

sangensemble
nrh
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider