arlandagk_panorama
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Derbyseger för Skånela

Skånela vann derbyt mot Tyresö med 29-23: - Det var skönt, sa en lättad Jimmy Karlsson efteråt.

centrum_pask

En jämn match inledningsvis där Tyresö var i förarsätet och som mest ledde med 7-5. Skånela kom sen ikapp och förbi, därefter tittade man inte bakåt längre. I paus var det 13-10 som sedan växte till sjumålsledning innan Tyresö började putsa till siffrorna lite, men det hjälpte föga, Skånela hittade en växel till sista kvarten och ledde ett tag med tio bollar.

Slutresultatet skrevs till 29-23 och märstalaget är återigen på vinnarbanan efter två nederlag mot Hallby och Varberg. Jimmy Karlsson, tränare var av förklarliga skäl lättad. Han konstaterade att defensiven funkade bra, likaså Alex Holmberg i målet som fick sin första hela match.
– Alla kommer in på banan, unga killar också, det är kul när det blir så att alla får spela, vi har haft en del tajta matcher på slutet, konstaterade Karlsson.

Jimmy Karlsson blickar nu fram mot kommande matcher, främst mot Anderstorp. Han tar med sig laginsatsen men hade gärna sett att varit lite mer skärpa i avsluten:
– Nu har vi tolv poäng och tar med oss det som var bra, sen finns det så klart alltid saker man kan göra bättre.

Målen
Olsson 7, Ladan 4, Frank 6, Ganibegovic 2, Byström 2, Östling 3, Rahali 2, Sjölin, Holmberg

Bilder kommer…

sigtunavatten_standard
logistik_utbildning
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

colorama_april2
centrum_pask_helsida

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

valsta_utveckling
fme_helsida
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

defacto_helsida
happyhomes_2019
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

bonava_helsida

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

colorama_april
ridskola2019_outsider
fme_outsider
defacto_outsider
sh_oppet
valsta_utveckling_2
bonava_outsider
sigtunavatten_outsider