defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Derbyseger för Skånela

Skånela tog sin tredje seger denna säsong i genom att besegra Rimbo i derbyt mot Rimbo

centrum_artikel

Skånela fick en drömstart i derbyt mot Rimbo, man gick tidigt iväg til 4-0 och hade efter första kvarten ledning med 10-5, Rimbo kom lite närmare ibland men i paus var det fyra bollars ledning för Skånela, 16-12. I andra håller Skånela avståndet till kring 4-5 bollar konstant, men framåt sista tio skiljer bara två bollar då Skånelas ledning är 27-25. Skånela kan dock kontrollera sina nerver och närmare än två mål kommer inte Rimbo, slutresultatet skrivs till 32-29.

Målen
Pewik 8, Lindberg 7, Näslund 6, Ladan 6, Sjölin 2, Nielsen 2, Östling

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

2020_helsida
happyhomes_sommar2020
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

sigtunastad_helsida
defacto_helsida
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida
connys_helsida
ridskola2020_helsida
dackskiftarna_helsida
vardcentral_helsida

Majoritet manliga ledare inom idrotten

Sport Två av tre ledare inom ungdomsidrotten i kommunen är män: - Vi är inte nöjda med den statistiken på något sätt. Vi vill ha 40 procent och för det krävs ytterligare arbete, säger distriktsidrottschef Dag Söderberg till Upsala Nya Tidning.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
speedy_vinter2020_outsider
connys
dackskiftarna_outsider
vardcentral_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtunastad_outsider
ridskola_2020_outsider