moderater-bokslut
Foto: Magnus Granhagen

Derbyseger för Skånela

Skånela tog sin tredje seger denna säsong i genom att besegra Rimbo i derbyt mot Rimbo

centrum_artikel

Skånela fick en drömstart i derbyt mot Rimbo, man gick tidigt iväg til 4-0 och hade efter första kvarten ledning med 10-5, Rimbo kom lite närmare ibland men i paus var det fyra bollars ledning för Skånela, 16-12. I andra håller Skånela avståndet till kring 4-5 bollar konstant, men framåt sista tio skiljer bara två bollar då Skånelas ledning är 27-25. Skånela kan dock kontrollera sina nerver och närmare än två mål kommer inte Rimbo, slutresultatet skrivs till 32-29.

Målen
Pewik 8, Lindberg 7, Näslund 6, Ladan 6, Sjölin 2, Nielsen 2, Östling

kcbygg_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

sommarlov_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

connys_helsida
studenten2020_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

speedy_helsida
defacto_helsida
studeravidare_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

nrh
kcbygg_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
studenten2020_outsider
sommarlov_outsider