defacto_pan2020
Foto: Insändarbild/Wings

Derbyförlust för Wings

Wings föll i derbyt mot Vallentuna hemma i Märsta med 4-1.

centrum_artikel

Efter en mållös förstaperiod tog Vallentuna ledningen tidigt andra. Wings fick chans i 5 mot 3 kort därpå men förvaltade inte sina chanser. Istället började Wings dra på sig utvisningar vilket straffade sig. Vallentuna gick upp till både 2 och 3-0 inan perioden var till ända. Tidigt i tredje kommer även spiken i kistan från gästerna inför åtta åskådare i Pinbackshallen. Tim Friberg reducerar på slutet men målet blir av akademisk betydelse.
– Med 14 minuter i utvisningsbåset vinner man inga matcher mot ett sådant bra motstånd som Vallentuna, säger lagledare Peter Mattsson i en kommentar.

Wings är kvar som nästjumbo men på samma poäng som Hammarby. Trion av Hammarby, Wings och Sollentuna gör upp om vem som stannar kvar i serien. Närmast väntar just Sollentuna för Wings.

speedy_vinter_helsida
connys_helsida
ridskola2020_helsida

Klart: Karlsson stannar

Handboll Jimmy Karlsson kvarstår i Skånela IF: - Jag trivs jättebra i klubben och med killarna i laget så jag ser fram emot två säsonger till, säger Karlsson i ett uttalande.

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
meko_helsida
2020_helsida
coronapandemin

Äldre ungdomar får idrotta igen

Sport Ungdomar födda 2002 eller tidigare får nu träna igen efter nya rekommendationer från FHM.

Malin till landslaget

Fotboll Förre märstabon Malin Broberg har tagits ut till landslaget i Futsal: - Det är en ära att bli kallad till landslaget, säger Malin till märsta.nu

herrallsvenskan

Skånela förlorade i Alstermo

Handboll Skånela förlorade mot Amo Handboll på söndagen: -Torsk mot ett bättre Amo idag.Bara gratulera, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
nrh
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
meko_outsider