arlandagk_panorama

Derbyförlust för Skånela

Skånela föll för andra matchen i rad när Rimbo bann derbyt inför drygt 700 åskådare.

sportlov_centrum

Det var en svängig match som spelades mellan Rimbo och Skånela, båda lagen turades om att leda men Skånela fick jaga mest rapporterar Bara handboll. Stora delar av andra var det Rimbo som ledde men man kom ikapp med tio minuter kvar och dessutom tog man en tvåmålsledning.

Rimbo ville dock inte ge sig i den viktiga matchen om kvalplatser och med fyra minuter kvar tog man ledningen med 31-30. Sista sju minuterna nollade man märstalaget och vann med 34-30. Därmed skiljer bara två poäng mellan Skånela och Rimbo som är närmast utanför kvalplats.

Målen
Frank 7, Östling 6, Olsson 6, Ganibegovic 3, Ladan 3, Rahali 2, Sjölin, Nielsen, Näslund

korpen_jan-feb
sportlov2019

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

icavalsta_semlor
connys
ridskola_2019_helsida

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

happyhomes_2019
defacto_helsida
arlandagolf
sigtunavatten_standard

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

ridskola2019_outsider
nrh
extravaganza_outsider