arlandagk_panorama

Derbyförlust för Skånela

Skånela föll för andra matchen i rad när Rimbo bann derbyt inför drygt 700 åskådare.

banner_juni_artikel

Det var en svängig match som spelades mellan Rimbo och Skånela, båda lagen turades om att leda men Skånela fick jaga mest rapporterar Bara handboll. Stora delar av andra var det Rimbo som ledde men man kom ikapp med tio minuter kvar och dessutom tog man en tvåmålsledning.

Rimbo ville dock inte ge sig i den viktiga matchen om kvalplatser och med fyra minuter kvar tog man ledningen med 31-30. Sista sju minuterna nollade man märstalaget och vann med 34-30. Därmed skiljer bara två poäng mellan Skånela och Rimbo som är närmast utanför kvalplats.

Målen
Frank 7, Östling 6, Olsson 6, Ganibegovic 3, Ladan 3, Rahali 2, Sjölin, Nielsen, Näslund

defacto_helsida

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

banner_juni_helsida
colorama_april2

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

happyhomes_2019
fme_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

sommar
sbrf_helsida
sigtunavatten_standard

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

ica_valsta_choklad
fme_outsider
sbrf_outsider
connys
nrh
defacto_outsider
colorama_april
sportfiske_sommar