arlandagk_panorama

Derbyförlust för Skånela

Skånela föll för andra matchen i rad när Rimbo bann derbyt inför drygt 700 åskådare.

centrum_pask

Det var en svängig match som spelades mellan Rimbo och Skånela, båda lagen turades om att leda men Skånela fick jaga mest rapporterar Bara handboll. Stora delar av andra var det Rimbo som ledde men man kom ikapp med tio minuter kvar och dessutom tog man en tvåmålsledning.

Rimbo ville dock inte ge sig i den viktiga matchen om kvalplatser och med fyra minuter kvar tog man ledningen med 31-30. Sista sju minuterna nollade man märstalaget och vann med 34-30. Därmed skiljer bara två poäng mellan Skånela och Rimbo som är närmast utanför kvalplats.

Målen
Frank 7, Östling 6, Olsson 6, Ganibegovic 3, Ladan 3, Rahali 2, Sjölin, Nielsen, Näslund

valsta_utveckling
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

centrum_pask_helsida
fme_helsida

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

ica_pask
sigtunavatten_standard
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

defacto_helsida
colorama_april2
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

bonava_helsida

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

logistik_utbildning
colorama_april
valsta_utveckling_2
bonava_outsider
fme_outsider
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
sigtunavatten_outsider
sh_oppet