centrum_panorama2020

Derbyförlust för Skånela

Skånela föll för andra matchen i rad när Rimbo bann derbyt inför drygt 700 åskådare.

centrum_artikel

Det var en svängig match som spelades mellan Rimbo och Skånela, båda lagen turades om att leda men Skånela fick jaga mest rapporterar Bara handboll. Stora delar av andra var det Rimbo som ledde men man kom ikapp med tio minuter kvar och dessutom tog man en tvåmålsledning.

Rimbo ville dock inte ge sig i den viktiga matchen om kvalplatser och med fyra minuter kvar tog man ledningen med 31-30. Sista sju minuterna nollade man märstalaget och vann med 34-30. Därmed skiljer bara två poäng mellan Skånela och Rimbo som är närmast utanför kvalplats.

Målen
Frank 7, Östling 6, Olsson 6, Ganibegovic 3, Ladan 3, Rahali 2, Sjölin, Nielsen, Näslund

speedy_helsida
connys_helsida
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

centrum_helsida2020
defacto_helsida

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

teatergrillen_helsida
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

2020_helsida
salong_elisabeth_helsida
happyhomes_2019
sportlov_sigtuna
EXTRA

Munter lämnar Märsta för RIK

Fotboll Rosersergs IK fortsätter värva från Märsta, näste man att ta klivet över är veteranen Andreas Munter: - Andreas Munther, garanterat en av kommunen bästa spelare med många fina kvaliteter. Vinnarskalle, huvudspel av hög rang, spelförståelse och målsinne, skriver RIK i ett facebookinlägg.

speedy_outsider
teatergrillen_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
connys