moderaterna_riksdag
Rosersbergs IK mot Märsta IK 27/6 15.00 på MidgårdsvallenFoto: Rosersbergs IK

Derby efter midsommar

Det står klart att seriespel i Division 4 kan dra igång i mitten av juni och derbyt mellan RIK-MIK spelas 27:e juni.

centrum_artikel

Division 4 Uppland är hårt drabbad av pandemin och restriktionerna. Men från 1:a juni kan seniorlag i Uppland återigen spela matcher. Dock har de första elva omgångarna av Division 4 strukits från programmet. Premiären sker därmed i mitten av maj när MIK möter Palestinska borta i Uppsala och RIK har Rådmansö hemma i Rosersberg.

Veckan därpå är det derby mellan MIK och RIK: Märsta IK tar emot Rosersberg under midsommarhelgen, 27:e juni. Avspark 15.00. Dessvärre blir det inget ”dubbelderby” eftersom mötet i höst stryks 1:a augusti. Nu får dessutom 100 åskådare komma in på matcherna från och med 1:a juni. Frågan är om det räcker när kommunens två näst bästa lag gör upp om att vara näst bäst i kommunen efter FC Arlanda som spelar i Division 2.

handbollsskola
2020_helsida

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

centrum_helsida2020
mod_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

defacto_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
connys
swedol_outsider
bergstrand_out_jan
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out