moderaterna_panorama
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Demonstration utanför Migrationsverket

Ett hundratal personer demonstrerar sedan lunchtid utanför Migrationsverket i Arlandastad

Sedan 12-tiden idag pågår en demonstration utanför Migrationsverket i Arlandastad. Ett hundratal personer demonstrerar men det ska ha gått lugnt till än så länge. Polis är på plats med ett större pådrag för att bevaka demonstrationen.

Enligt Dagens Nyheter har demonstrationen flyttats från Medborgarplatsen till Märsta. Det handlar om att Qasim ska utvisas.

Under eftermiddagen rapporterade DN att utvisningen stoppats tillfälligt, oklart under vilka skäl.
– Det blir ingen utvisning i dag, men sen vet vi ingenting. De tog honom och hans packning, men nu har han fått komma tillbaka till sitt rum. Det var verkligen på sekunden, de var på väg att köra ut när jag ringde förvaltningsdomstolen och fick höra att det stoppats, säger Qasim Aminis ombud Rebecca Hermansson till tidningen.

Qasim Amini kommer inte att släppas från förvaret.

Uppdaterad kl. 16.25

liber_helsida
sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

marinan_helsida

Hundens vecka i Märsta

Nyheter Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

2020_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

defacto_helsida
mp_helsida_april
ewas_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

connys_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Nyheter Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
nrh
ewas_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
mp_outsider2022