moderaterna_panorama
Demonstrationståget passerade Västra BangatanFoto: MMS-Bild

Demonstration genom Märsta

Ett demonstrationståg har setts tåga på Västra Bangatan under förmiddagen.

På Västra Bangatan passerade ett demonstrationståg, Polisen har setts i anslutning till detta. Vad märsta.nu erfar är det en demonstration för att frige förre PKK-ledaren Abdullah Öczalan som sitter fängslad i Turkiet. Vakthavande befäl vid Polisens Regionledningscentral uppger att en patrull bevakar tåget som ska vidare till Solna. Det är en demonstration som har tillstånd sedan tidigare och polisen har anvisat dem till Västra Bangatan på sin väg till Märsta Station.

Uppdaterad kl 10.31

 

 

defacto_helsida
sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

marinan_helsida

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

mp_helsida_april

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

liber_helsida
centrum_sommar2022_helsida
2020_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

connys_helsida
ewas_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
marina_outsider
nrh
connys
ridskola_2020_outsider
ewas_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022