defacto_pan2020
Delvator har radat upp maskinerna utanför anläggningenFoto: Pressbild

Delvator etablerar i Arlandastad

Delvator AB som är generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner i Sverige etablerar på Bristagatan i Arlandastad.

centrum_artikel

Från och med årsskiftet finns Delvator i Arlandastad. Företaget har agenturen på att sälja Hitachis entreprenadmaskiner i Sverige. Du kan se maskinerna uppradade längs med Bristagatan och hitachikunder kommer att besöka anläggningen för sina affärer.
– Delvator är i ett expansivt skede och anläggningen i Stockholm lägger ytterligare en pusselbit i vår expansion. Norra Stockholm är perfekt läge dels för regionen, dels för närheten till Arlanda flygplats. Planen att på sikt utöka med fler servicetekniker och ökad kapacitet ligger i linje med den strategi vi har satt upp, säger Jonas Coltén, VD på Delvator.

Sedan tidigare har Delvator huvudkontor i Eslöv, filial i Härnösand samt sälj- och servicebolag på flera platser i landet. Etableringen i Arlandastad görs genom förvärv av HVL Maskin.
– Just Stockholm är den region med störst marknad och vi har länge sett en stor potential att etablera en egen sälj- och servicedepå här, säger Thomas Johnsson, Delvators eftermarknadschef.

Wallenius kan lösa kärnkraftsfrågan

Näringsliv Kärnkraftsfrågan har fått lokal prägel och förra veckan gick politiska företrädare ut för både Miljöpartiet och Kristdemokraterna med utspel. Men den som sitter på framtidens kärnkraftslösning kan vara förre märstabon och vänsterpartisten Janne Wallenius.

connys_helsida

Foodora etablerar i Märsta

Näringsliv Foodora etablerar i Märsta: - Svenskarna har ett stort behov efter snabba hemleveranser som ökat markant den senaste tiden, och det kan nu den lokala restaurangen eller butiken erbjuda genom oss, säger Hans Skruvfors, koncernchef foodora.

defacto_helsida

Scandinavian XPO är igång

Näringsliv Nu har Scandinavian XPO öppnat upp i Arlandastad. Men på grund av coronapandemin blir det ingen pampig och folklig invigning.

2020_helsida
coronakrisen

Tre konkurser i kommunen

Näringsliv Konkurserna i kommunen var tre stycken under januari, ett företag med tolv anställda begärdes i konkurs bland annat.

happyhomes_sommar2020

Expertens tips för lyckad e-handel

Näringsliv Jorge Castro från lokala ABS Wheels har i dagarna gästat podcasten ehandelstrender för att prata digital marknadsföring. Journalisten Urban Lindstedt talar varje vecka med Sveriges främsta e-handelsprofiler. Märstabon har under sina år på ABS Wheels ökat sajten från 400 besökare till närmare en kvarts miljon.

meko_helsida

Nytt Gin från Sigtuna

Näringsliv First Distillery Sigtuna AB, så heter Sigtunas enda och Sveriges förmodligen minsta destilleri som håller till i Wenngarn.

centrum_helsida2020

Även Telenor lanserar 5G i Sigtuna

Näringsliv Det är inte bara Tele2 som lanserat 5G i kommunen utan även Telenor: - Det känns grymt att vi är igång med vår ambitiösa utrullningsplan av 5G-nätet som inledningsvis fokuserar främst på större städer och populära sommar- och vinterorter, uppger Andres Suazo, mobilnätschef på Telenor Sverige.

speedy_vinter_helsida
ridskola2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
sigtuna_vatten_outsider
meko_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
nrh