moderaterna_panorama
Foto: Delta Airlines

Delta lanserar till Arlanda

Nyligen meddelade United att man lanserar trafik till Arlanda, nu är de klart med ännu ett amerikansk flygbolag som flyger New York-Arlanda.

Från 1 juni flyger Delta New York-Arlanda med en daglig rutt som landar på Arlanda 9.30 och vänder sen tillbaka till USA 11.30. Det aktuella planet har 216 stolar i tre kabinklasser.
– Vi är fokuserade på att återkomma med destinationer som vi vet att våra resenärer älskar. Den som planerar en semester i Europa kommer att upptäcka fler rutter, stolar och destinationer. Det inkluderar en daglig tur till Stockholm från New York JFK med start 1 juni med en Boeing 767-300, skriver Delta i ett pressmeddelande.

 

logistik_sigtuna_helsida
helsida
2020_helsida

Fyra konkurser i kommunen

Ekonomi Konkurserna i kommunen fortsätter öka för i år, det var fyra konkurser i år och totalt är ökningen åtta procent i år.

centrum_sommar2022_helsida

Fabrik för hållbart flygbränsle byggs i Brista

Näringsliv Bristaområdet får en ny fabrik som ska producera hållbart flygbränsle: - Detta är ett unikt projekt som har potential att förändra flygindustrin och beroendet av fossila bränslen, Karin Genemo, divisionschef för Industri på COWI.

connys_helsida
liber_helsida

Ny Heat-restaurang i Arlandastad

Näringsliv Arlandastad Group och Heat med förre märstabon Daniel Wärnmark som ägare har tecknat avtal om att etablera nya konceptet Heat Express: - Vi sökte ett expansivt område där vårt koncept skulle fungera. Att få möjligheten att öppna vårt nya koncept i Explore Arlandastad tillsammans med Arlandastad Group såg vi som en win-win, säger Jesper Hofmann, VD på Heat Restauranger.

defacto_helsida
mp_helsida_april
retro_helsida

Logicenters bygger ut sin anläggning

Näringsliv Logicenters bygger ut anläggningen i Arlandastad med 10 300 kvadratmeter: - Vi är otroligt glada över att få utöka vår närvaro i Arlandastad ytterligare, säger Matthias Kettelholt, CEO på Logicenters.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider
retro_outsider
swedol_outsider
outsider
logistik_outsider
mp_outsider2022
nrh
connys