defacto_pan
Petter Cussil med tårta och en röd sos som alla kvinnliga besökare fick med sig.Foto: Daniel Iskander

DeFacto Yrkeskläder firade 20 år i Märsta

DeFacto Yrkeskläder firade 20 år i Märsta med att bjuda på tårta och mingel för sina kunder: - Nu har vi byggt färdigt här och kan växla upp verksamheten, sa VD Petter Cussil.

I samband med att DeFacto firade 20 år i fastigheten i Arlandastad/Märsta bjöd man på tårta och mingel samt diverse specialerbjudanden för sina kunder. VD Petter Cussil berättade att man räknad med strax under 100 kunder på besök innan dagen är slut. Kvinnliga kunder fick en ros och samtliga som lämnade DeFacto fick en påse med giveaways:
– Det var en oannonserad gåva som vi vill ge alla kvinnor, sa Petter.

Redo för nästa steg
Petter Cussil säger att DeFacto nu är reda att utöka volymerna i sina nya lokaler med en säljorganisation på plats, effektiv butik, showroom och vassare i produktionen:
– Det är helt annat idag än för två år sedan, det har tagit tid och krävt mod och investeringar. Nu ska vi ta större grepp om marknaden

icavalsta_julbanner
outsider

de FACTO får ny ägare

Näringsliv de FACTO Yrkeskläder i Arlandastad köps upp av Swedol: - 27 år efter att vi grundade bolaget är det dags att ta nästa steg i vår utveckling. Att bli en del av Swedolkoncernen känns både rätt och bra, säger Petter Cussil, grundare och VD för de FACTO

sigtuna_funkis
frisyr_december

Laddar för intensiv vinter på Arlanda

Näringsliv Märsta Förenade ökar med personal och fordon nu när vintern är här: - Vi är stolta att även denna vinter ha så mycket kompetent personal på plats för att säkerställa trygga förhållanden för all flygtrafik till och från Stockholm, säger försäljningschefen Stefan Haglund.

Ted Dahlström kommer hem till Clarion

Näringsliv Clarion Hotel Arlanda plockar hem Ted Dahlstrm från Clarion Sign, han blir nu Food & Beverage Manager: - Det känns härligt att få komma "hem" till Sigtuna och att verka i det snabbt expanderande Arlanda

korpen_jan-feb

Andie pratade trafiksäkerhet med skolbarnen

Näringsliv Lokale entreprenören Andie Lahdo besökte Tingvallaskolan för att prata om trafiksäkerhet: - Det känns väldigt bra att kunna ge något för Sigtuna kommuns barn, vi ser fram emot att fortsätta lära ut trafiksäkerhet, säger Lahdo i ett pressmeddelande.

sigtunavatten_standard
EXTRA

Sigtunabon tar över klassiska partystället

Näringsliv Sigtunabon Sten Carlgren som är ägare av Mister French-gruppen tar även klassiska Wisby Strand Kongress och Kallis Jallbadhuset på Gotland: - För oss är det viktigt att verksamheten åtnjuter ett högt förtroende på Gotland, och att den fortsätter utgöra draghjälp åt det lokala näringslivet och turistnäringen, säger Sten Carlgren i ett pressmeddelande

Märsta Förenade förstärker säljkåren

Näringsliv Märsta Förenade som på bara fem år mer än fördubblat sin omsättning förstärker säljkåren med tre personer: - Det kräver att vi även utökar styrkan av kompetenta projektledare som har kundkontakten. säger Staffan Haglund Försäljningschef Bygg och anläggning, i ett pressmeddelande.

Rosersbergs slott Svanenmärks

Näringsliv Rosersbergs slottshotell Svanenmärks: - Vi är stolta och glada över att kunna erbjuda våra gäster en ytterligare kvalitetsmärkning genom att nu också vara Svanmärkta, säger hotelldirektör Joakim Landén.

Elbilar får förtur på Arlanda

Näringsliv Swedavia går med i initiativet Nollzon vilket innebär att elbilar får förtur på bland annat Arlanda: - Swedavia har under många år konsekvent och tillsammans med partners arbetat med att minska koldioxidutsläppen från marktransporter, säger Lena Wennberg, miljöchef på Swedavia, i ett pressmeddelande.

funkis_2
connys
banner_trerosor
nrh