defacto_panorama
Petter Cussil med tårta och en röd sos som alla kvinnliga besökare fick med sig.Foto: Daniel Iskander

DeFacto Yrkeskläder firade 20 år i Märsta

DeFacto Yrkeskläder firade 20 år i Märsta med att bjuda på tårta och mingel för sina kunder: - Nu har vi byggt färdigt här och kan växla upp verksamheten, sa VD Petter Cussil.

I samband med att DeFacto firade 20 år i fastigheten i Arlandastad/Märsta bjöd man på tårta och mingel samt diverse specialerbjudanden för sina kunder. VD Petter Cussil berättade att man räknad med strax under 100 kunder på besök innan dagen är slut. Kvinnliga kunder fick en ros och samtliga som lämnade DeFacto fick en påse med giveaways:
– Det var en oannonserad gåva som vi vill ge alla kvinnor, sa Petter.

Redo för nästa steg
Petter Cussil säger att DeFacto nu är reda att utöka volymerna i sina nya lokaler med en säljorganisation på plats, effektiv butik, showroom och vassare i produktionen:
– Det är helt annat idag än för två år sedan, det har tagit tid och krävt mod och investeringar. Nu ska vi ta större grepp om marknaden

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

ABS Wheels dubblade omsättningen och expanderar

Näringsliv Arlandastadbaserade ABS Wheels meddelar att de nu nått 70 miljoner i omsättning och att de i kommande verksamhetsår siktar på 100 miljoner: - Totalt sett ökade vi omsättningen med 50 procent kontra föregående år, vilket tyder på att vi har gjort ett riktigt bra jobb, säger ABS Wheels marknadschef Jorge Castro till sajten Ehandel.se.

sap_valet2018

Nu tjänar du in dina pengar

Ekonomi Igår torsdag inföll den så kallade Skattefriadagen i Sigtuna kommun. Från och med idag fredag går allt du tjänar till dig själv.

steningeslottsommar
sportfiskebanner2
happy_homes_juli
socialutmarkelse

SAS-linje till Hong Kong flyttas

Näringsliv Den stora SAS-linjen mellan Arlanda-Hong Kong flyttas till Köpenhamn: - SAS har en stark närvaro på alla stora skandinaviska flygplatser. För oss är det viktigt att se över alla våra linjer kontinuerligt för att kunna maximera effekterna för både passagerare och vår lönsamhet, säger Karl Sandlund, SAS.

Näringslivslunch i Kulturlänken

Näringsliv Kommunen tappar i olika näringslivsrankingar men i samband med näringslivslunchen som hölls på tisdagen framkom en bild om lönsamma företag med potential för mer.

forskontor
sigtunavatten_standard
sap_outsider
objekt2
veterankraft_standard
yearlingsales
objekt3
outsider_defacto
val2018
Norra Redovisningshuset
vuxentutbildning
outsider_moderat
objekt4
nfc_vinter
connys