defacto_pan
Petter Cussil med tårta och en röd sos som alla kvinnliga besökare fick med sig.Foto: Daniel Iskander

DeFacto Yrkeskläder firade 20 år i Märsta

DeFacto Yrkeskläder firade 20 år i Märsta med att bjuda på tårta och mingel för sina kunder: - Nu har vi byggt färdigt här och kan växla upp verksamheten, sa VD Petter Cussil.

I samband med att DeFacto firade 20 år i fastigheten i Arlandastad/Märsta bjöd man på tårta och mingel samt diverse specialerbjudanden för sina kunder. VD Petter Cussil berättade att man räknad med strax under 100 kunder på besök innan dagen är slut. Kvinnliga kunder fick en ros och samtliga som lämnade DeFacto fick en påse med giveaways:
– Det var en oannonserad gåva som vi vill ge alla kvinnor, sa Petter.

Redo för nästa steg
Petter Cussil säger att DeFacto nu är reda att utöka volymerna i sina nya lokaler med en säljorganisation på plats, effektiv butik, showroom och vassare i produktionen:
– Det är helt annat idag än för två år sedan, det har tagit tid och krävt mod och investeringar. Nu ska vi ta större grepp om marknaden

Snart öppnar Subway

Näringsliv Subway startar upp restaurang i Märsta centrum innan månaden är slut: - Vi väljer att etablera i Märsta eftersom att vi tror på att konceptet Subway fungerar bra i Märsta, berättar franchisetagare Patrik Andersson.

defacto_host2018

Effekt Svenska AB expanderar

Näringsliv Märstaföretaget Effekt Svenska AB förvärvar Global fastighetsservice AB. I och med affären kommer Effekt Svenska AB att omsätta ca 150 miljoner kronor.

hostfest_centrum

Nya satsningar från SAS

Näringsliv SAS lanserar fyra nya direktlinjer från Arlanda med start i vår: - Vi välkomnar SAS fortsatta satsning på Arlanda, säger Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia, i ett pressmeddelande.

EXTRA

Märstabon kan prisas på Motorgalan

Näringsliv Märstabon Jorge Castro är en av tre gör upp om priset som årets marknadsförare inom fordonsbranschen: - Jag känner mig jätte stolt över att ha blivit nominerad, säger Jorge till märsta.nu

Bjurfors etablerar på Tingvalla

Nyöppnat Bjurfors kommer in på mäklarmarknaden i kommunen: - Efter många år i branschen och med stort kontaktnät och erfarenhet vill man sätta sin egen prägel på rutiner och processer, säger kontorschefen Marie Karademir i ett pressmeddelande.

Klart: Olle Larsson tar över Dragongate

Näringsliv Det är nu klart med att Sisyfos tar över Dragongate i Älvkarleby: - Som entreprenör, fastighetskille och samhällsbyggare tycker jag att Dragon Gate är bland det mest spännande man kan tänka sig. Precis som alla andra har jag fascinerats av historien. Nu är det vårt jobb att se till att det blir något bra av den här unika fastigheten, säger Olle Larsson, sigtunabo och VD på Sisyfos.

Så blir nya Lidl

Näringsliv De första huskropparna för Sigtuna stadsängar börjar ta form och inom kort kommer även Lidl att börja byggas

Anna tar över Destination Sigtuna

Näringsliv Sigtunabon Anna Lakmaker blir ny tillförordnad VD för Destination Sigtuna: - Med Anna Lakmakers bakgrund och erfarenhet är vi övertygade om att vi får ett kompetent tillskott som på ett professionellt och tydligt sätt kan utveckla bolaget ytterligare, säger Björn Jonzon, styrelseordförande i Destination Sigtuna.

objekt3
outsider
objekt2
sbrf_sep
connys
nrh
komvuxq3_4
objekt4
sportfiske_banner
sigtunavatten_standard