invigning_clasohlsson
Petter Cussil med tårta och en röd sos som alla kvinnliga besökare fick med sig.Foto: Daniel Iskander

DeFacto Yrkeskläder firade 20 år i Märsta

DeFacto Yrkeskläder firade 20 år i Märsta med att bjuda på tårta och mingel för sina kunder: - Nu har vi byggt färdigt här och kan växla upp verksamheten, sa VD Petter Cussil.

banner_artikel

I samband med att DeFacto firade 20 år i fastigheten i Arlandastad/Märsta bjöd man på tårta och mingel samt diverse specialerbjudanden för sina kunder. VD Petter Cussil berättade att man räknad med strax under 100 kunder på besök innan dagen är slut. Kvinnliga kunder fick en ros och samtliga som lämnade DeFacto fick en påse med giveaways:
– Det var en oannonserad gåva som vi vill ge alla kvinnor, sa Petter.

Redo för nästa steg
Petter Cussil säger att DeFacto nu är reda att utöka volymerna i sina nya lokaler med en säljorganisation på plats, effektiv butik, showroom och vassare i produktionen:
– Det är helt annat idag än för två år sedan, det har tagit tid och krävt mod och investeringar. Nu ska vi ta större grepp om marknaden

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

februari

Elbanan invigd vid Arlanda

Näringsliv På onsdagen invigdes elbanan eRoad Arlanda mellan Arlanda-Rosersberg: - Jobb är en förutsättning för den välfärd som vi levererar i kommunen, och just nu skapas många jobb kring Arlanda. Det blir dock en belastning på miljön, och den belastningen måste uppvägas av något. Då är innovationer och teknikutveckling som eRoadArlanda viktiga, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) i ett pressmeddelande.

center_banner2
forskontor
varen2018

Comfort ordnar omfattande energilösning

Näringsliv Comfort Karby VVS har fått ett stort uppdrag om att värmeeffektiviseringar för BRF Dragonen på Sätuna: - Brf Dragonen kommer minska sina utsläpp av CO2 med ca 148 000kg om året. berättar Johan Lundgren, VD.

dackia_2018

Märsta Förenade gör en insats på Arlanda

Näringsliv Märsta Förenade har under veckan haft fullt upp med att snöröja både i kommunen och på Arlanda flygplats: - Vi har haft tio enheter som rullat i 48 timmar på Arlanda och just nu tre stycken som röjer snö på Bromma. Alla enheter stödjer uppdragsgivarens plogenheter med bortforsling av snön. Slungan kan i optimala fall lasta våra bilar på tre sekunder, berättar Anders Wahlgren, transportledningschef på Märsta Förenade.

Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
vuxentutbildning
standard_start
objekt3
matcher_skanela
standard_ridskola
objekt2
val2018
veterankraft_standard
connys
objekt4
nfc_vinter
sigtunavatten_standard