moderaterna_panorama

Decimerat Wings föll i seriefinal

Wings som kom till spel utan förra nyckelspelare föll mot Lindlöven i Örebro.

Inför matchen hade just Isak Sahlqvist blivit klar för allsvenska Västervik, Adam Harrysson-Karlsson var hemma sjuk medan Joel Linnander och Gabriel Munk var skadade.
– Trots det stod vi upp mycket bra. Första perioden var ett ställningskrig medans vi spelade mycket bra i andra och var värda en ledning med många kvalificerade målchanser, berättar lagledare Peter Mattsson.
Det var 1-1 efter två perioder, Wings mål gjordes av Oliver Ödman-Hadzinikolic.
–  I tredje kommer Lindlöven ut och sätter press på oss. Lindlöven fick en utvisning  efter 6.59 men det hjälpte föga och vi fick inte till något ordnat spel. Efter 10.03 gör Lindlöven 2-1 på en kontring där pucken snöpligt hamnade framför Marcus Nygren i mål och Lindlöven kan peta in den, fortsätter Mattsson.
I kvitteringsjakten drabbas sedan Wings av en femminutersutvisning på Pontus Andersson, Lindlöven lyckas inte göra mål men det återstod bara en minut när Wings var fulltaliga. Sista minuten räckte energin inte till och Wings fick se sig besegrat inför fullsatta läktare i Lindehov. Wings är kvar som tabelletta men har två matcher mer spelade än Lindlövenn.
connys_helsida
mp_helsida_april
defacto_helsida
marinan_helsida
ewas_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

liber_helsida
2020_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
swedol_outsider
moderat_outsider
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
ewas_outsider
connys
marina_outsider
ridskola_2020_outsider