defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Decimerat Skånela föll mot Karlskrona

Skånelas fina segersvit tog slot på måndagskvällen när Karlskrona vann med 26-24.

Skånela kom till spel utan Yosef Rahali och Ola Pewik. I stora delar av de första 37 minuterna var man i ledning men avslutningen av matchen tar Karlskrona över och vinner med 26-24.
– Vi saknar två viktiga spelare i både Yosef och Ola, nära ändå att slå Karlskrona som kommer från Handbollsligan, konstaterar Jimmy Karlsson efter matchen

Hans tränarkollega Kalle Andersson fyller i:
– Vi orkar inte göra mål, går på pumpen, var för klena. Vi kanske är bättre handbollsspelare än Karlskrona men idag räckte det inte.

Skånela ledde tidvis med två bollar men fick inte till något ryck, när Karlskrona sedan vädrade blod i andra visade man ingen pardon. Detta i kombination med att Skånela gjorde allt för enkla misstag i offensiven de sista tjugo minuterna:
– Vi har en dålig period där mellan 5 och 15:e minuten i andra när de får en femålsledning, vi får chansa lite men kommer inte ikapp, analyserar Jimmy Karlsson.

Det krävs ingen mirakelanalys för att peka på vad som gick fel enligt Karlsson:
– Vi tappar boll, det är tekniska fel och de får kontra. De får friläge på oss. I många delar står vi upp, Oscar Eriksson är bra bakåt, Simon Lindberg bra framåt, men tyvärr blir de tekniska felen avgörande idag.

Målen
Lindberg 7, Sjölin 3, Näslund 3, Ladan 3, FRank 3, Östling 3, Ganibegovic

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

festspec_corona_helsida
coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

speedy_helsida
ridskola2020_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

centrum_helsida2020
EXTRA

Östlund blir landslagstränare

Handboll Skånelaiten och förre märstabon Jesper Östlund har utnämnts till förbundskapten för U18-landslaget: - Det är en ära att få leda ett landslag, säger Östlund i en kommentar.

2020_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

defacto_helsida
salong_elisabeth_helsida
happy_homes_mars
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

Skånela föll mot OV

Handboll Skånela förlorade hemma i Vikingahallen mot OV Helsingborg på söndagen: - Ingen bra handbollsmatch från vår sida, sa tränare Fredrik Söderberg.

oppning_salongelisabeth_outsider
sigtuna_vatten_outsider
festspec_corona_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider