defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Decimerat Skånela föll mot Karlskrona

Skånelas fina segersvit tog slot på måndagskvällen när Karlskrona vann med 26-24.

centrum_artikel

Skånela kom till spel utan Yosef Rahali och Ola Pewik. I stora delar av de första 37 minuterna var man i ledning men avslutningen av matchen tar Karlskrona över och vinner med 26-24.
– Vi saknar två viktiga spelare i både Yosef och Ola, nära ändå att slå Karlskrona som kommer från Handbollsligan, konstaterar Jimmy Karlsson efter matchen

Hans tränarkollega Kalle Andersson fyller i:
– Vi orkar inte göra mål, går på pumpen, var för klena. Vi kanske är bättre handbollsspelare än Karlskrona men idag räckte det inte.

Skånela ledde tidvis med två bollar men fick inte till något ryck, när Karlskrona sedan vädrade blod i andra visade man ingen pardon. Detta i kombination med att Skånela gjorde allt för enkla misstag i offensiven de sista tjugo minuterna:
– Vi har en dålig period där mellan 5 och 15:e minuten i andra när de får en femålsledning, vi får chansa lite men kommer inte ikapp, analyserar Jimmy Karlsson.

Det krävs ingen mirakelanalys för att peka på vad som gick fel enligt Karlsson:
– Vi tappar boll, det är tekniska fel och de får kontra. De får friläge på oss. I många delar står vi upp, Oscar Eriksson är bra bakåt, Simon Lindberg bra framåt, men tyvärr blir de tekniska felen avgörande idag.

Målen
Lindberg 7, Sjölin 3, Näslund 3, Ladan 3, FRank 3, Östling 3, Ganibegovic

centrum_helsida2020
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

2020_helsida
teatergrillen_helsida

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

speedy_helsida
salong_elisabeth_helsida
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

defacto_helsida
connys_helsida
happyhomes_2019
sportlov_sigtuna
EXTRA

Munter lämnar Märsta för RIK

Fotboll Rosersergs IK fortsätter värva från Märsta, näste man att ta klivet över är veteranen Andreas Munter: - Andreas Munther, garanterat en av kommunen bästa spelare med många fina kvaliteter. Vinnarskalle, huvudspel av hög rang, spelförståelse och målsinne, skriver RIK i ett facebookinlägg.

connys
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
teatergrillen_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider