defacto_pan
Petter Cussil, VD och grundare av de FACTOFoto: Daniel Iskander

de FACTO får ny ägare

de FACTO Yrkeskläder i Arlandastad köps upp av Swedol: - 27 år efter att vi grundade bolaget är det dags att ta nästa steg i vår utveckling. Att bli en del av Swedolkoncernen känns både rätt och bra, säger Petter Cussil, grundare och VD för de FACTO

Efter 27 år, varav en stor del i Arlandastad, tackar de FACTO för sig. De köps upp av Swedol. de FACTO omsatte 28 miljoner vid det senaste bokslutet.
– de FACTO har en särställning i området genom sitt drivna team och sina nära kundrelationer. Vi är glada att få in dem i Swedolkoncernen där de stärker oss i ett av våra prioriterade tillväxtområden, säger Clein Johansson Ullenvik, vd och koncernchef i Swedol.

Försäljningschefen Kent Norén säger i pressmeddelandet att Swedolkoncernen kommer kunna erbjuda kunderna helhetslösningar som inkluderar verktyg och förnödenheter, något som många efterfrågar.
– Jag ser fram emot att utveckla våra kundrelationer ytterligare, nu som en del av Swedol.

Affären kommer att göras klart nu under januari och det kommer att etableras en Swedol-butik, de FACTOkvarstår med ett fortsatt specialsortiment inom yrkeskläder och personligt skydd medan Swedol kommer att ha hela koncernens sortiment.

sigtunavatten_standard
outsider
frisyr_december

Laddar för intensiv vinter på Arlanda

Näringsliv Märsta Förenade ökar med personal och fordon nu när vintern är här: - Vi är stolta att även denna vinter ha så mycket kompetent personal på plats för att säkerställa trygga förhållanden för all flygtrafik till och från Stockholm, säger försäljningschefen Stefan Haglund.

korpen_jan-feb

Ted Dahlström kommer hem till Clarion

Näringsliv Clarion Hotel Arlanda plockar hem Ted Dahlstrm från Clarion Sign, han blir nu Food & Beverage Manager: - Det känns härligt att få komma "hem" till Sigtuna och att verka i det snabbt expanderande Arlanda

Andie pratade trafiksäkerhet med skolbarnen

Näringsliv Lokale entreprenören Andie Lahdo besökte Tingvallaskolan för att prata om trafiksäkerhet: - Det känns väldigt bra att kunna ge något för Sigtuna kommuns barn, vi ser fram emot att fortsätta lära ut trafiksäkerhet, säger Lahdo i ett pressmeddelande.

icavalsta_julbanner
EXTRA

Sigtunabon tar över klassiska partystället

Näringsliv Sigtunabon Sten Carlgren som är ägare av Mister French-gruppen tar även klassiska Wisby Strand Kongress och Kallis Jallbadhuset på Gotland: - För oss är det viktigt att verksamheten åtnjuter ett högt förtroende på Gotland, och att den fortsätter utgöra draghjälp åt det lokala näringslivet och turistnäringen, säger Sten Carlgren i ett pressmeddelande

sigtuna_funkis

Märsta Förenade förstärker säljkåren

Näringsliv Märsta Förenade som på bara fem år mer än fördubblat sin omsättning förstärker säljkåren med tre personer: - Det kräver att vi även utökar styrkan av kompetenta projektledare som har kundkontakten. säger Staffan Haglund Försäljningschef Bygg och anläggning, i ett pressmeddelande.

Rosersbergs slott Svanenmärks

Näringsliv Rosersbergs slottshotell Svanenmärks: - Vi är stolta och glada över att kunna erbjuda våra gäster en ytterligare kvalitetsmärkning genom att nu också vara Svanmärkta, säger hotelldirektör Joakim Landén.

Elbilar får förtur på Arlanda

Näringsliv Swedavia går med i initiativet Nollzon vilket innebär att elbilar får förtur på bland annat Arlanda: - Swedavia har under många år konsekvent och tillsammans med partners arbetat med att minska koldioxidutsläppen från marktransporter, säger Lena Wennberg, miljöchef på Swedavia, i ett pressmeddelande.

banner_trerosor
funkis_2
nrh
connys