arlandagolf_pan_aug
Petter Cussil, VD och grundare av de FACTOFoto: Daniel Iskander

de FACTO får ny ägare

de FACTO Yrkeskläder i Arlandastad köps upp av Swedol: - 27 år efter att vi grundade bolaget är det dags att ta nästa steg i vår utveckling. Att bli en del av Swedolkoncernen känns både rätt och bra, säger Petter Cussil, grundare och VD för de FACTO

marstakalaset_artikel

Efter 27 år, varav en stor del i Arlandastad, tackar de FACTO för sig. De köps upp av Swedol. de FACTO omsatte 28 miljoner vid det senaste bokslutet.
– de FACTO har en särställning i området genom sitt drivna team och sina nära kundrelationer. Vi är glada att få in dem i Swedolkoncernen där de stärker oss i ett av våra prioriterade tillväxtområden, säger Clein Johansson Ullenvik, vd och koncernchef i Swedol.

Försäljningschefen Kent Norén säger i pressmeddelandet att Swedolkoncernen kommer kunna erbjuda kunderna helhetslösningar som inkluderar verktyg och förnödenheter, något som många efterfrågar.
– Jag ser fram emot att utveckla våra kundrelationer ytterligare, nu som en del av Swedol.

Affären kommer att göras klart nu under januari och det kommer att etableras en Swedol-butik, de FACTOkvarstår med ett fortsatt specialsortiment inom yrkeskläder och personligt skydd medan Swedol kommer att ha hela koncernens sortiment.

miljopris_helsida
ica_valsta_choklad
happyhomes_2019
defacto_helsida
sommar_centrum
sommar
marstakalas_helsida

Bravida köper upp Karby VVS

Näringsliv Bravida köper upp lokala Karby VVS i Rävsta som grundades av Johan Lundgren: - Vi har många uppdrag inom energi- och klimatsmarta installationer. Det blir lättare att leverera med en bred organisation i ryggen, där vi enkelt kan samarbeta med fler teknikområden. Vi får mer kraft i alla led i projekten. Förvärvet blir också bra för vår personal, som får stora möjligheter att utvecklas vidare i Bravida, säger Johan Lundgren.

kontor_thaifong
sigtunavatten_standard

Arbetet är färdigt på Praktiska Gymnasiet Märsta

Annons Syftet med projektet var att entreprenören Fors Måleri & Entreprenad (FME) skulle utföra arbeten i Praktiska Gymnasiets lokaler i samverkan med skolans elever. Där produktion och teori varvades för att få maximalt utbyte. Eleverna har utfört allt arbete under handledning av FME.

Arlanda erbjuder biobränsle

Näringsliv Arlanda kommer under några dagar i juni att erbjuda biobränsle till planen: - Att kunna flyga miljömässigt hållbart är en förutsättning för att flyget som transportslag även i framtiden ska kunna knyta ihop Sverige och Sverige med världen. Bioflygbränsle är ett av verktygen som kommer att ta oss dit, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef på Swedavia.

miljopris_outsider
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
sportfiske_sommar
defacto_outsider
connys