arlandagk_panorama
Petter Cussil, VD och grundare av de FACTOFoto: Daniel Iskander

de FACTO får ny ägare

de FACTO Yrkeskläder i Arlandastad köps upp av Swedol: - 27 år efter att vi grundade bolaget är det dags att ta nästa steg i vår utveckling. Att bli en del av Swedolkoncernen känns både rätt och bra, säger Petter Cussil, grundare och VD för de FACTO

rosta_sigtuna2

Efter 27 år, varav en stor del i Arlandastad, tackar de FACTO för sig. De köps upp av Swedol. de FACTO omsatte 28 miljoner vid det senaste bokslutet.
– de FACTO har en särställning i området genom sitt drivna team och sina nära kundrelationer. Vi är glada att få in dem i Swedolkoncernen där de stärker oss i ett av våra prioriterade tillväxtområden, säger Clein Johansson Ullenvik, vd och koncernchef i Swedol.

Försäljningschefen Kent Norén säger i pressmeddelandet att Swedolkoncernen kommer kunna erbjuda kunderna helhetslösningar som inkluderar verktyg och förnödenheter, något som många efterfrågar.
– Jag ser fram emot att utveckla våra kundrelationer ytterligare, nu som en del av Swedol.

Affären kommer att göras klart nu under januari och det kommer att etableras en Swedol-butik, de FACTOkvarstår med ett fortsatt specialsortiment inom yrkeskläder och personligt skydd medan Swedol kommer att ha hela koncernens sortiment.

Framåt för näringslivet i kommunen

Näringsliv Näringslivet i Sigtuna kommun har förbättrats en aning enligt en enkätundersökning som Svenskt Näringsliv gjort: - Sigtuna kommun har varit tydliga i sin ambition att förbättra det lokala företagsklimatet. Det återspeglar sig i vår undersökning, kommenterar Annika Bröms, regionchef på Svenskt Näringsliv.

happyhomes_2019

Denna vecka på Praktiska Gymnasiet

Annons Eleverna har monterat undertak i klassrummen, ett viktigt moment för att skapa en bra arbetsmiljö. I klassrummet vill man kunna föra samtal i normal ton och kunna koncentrera sig, utan att plågas av störande oljud. De flesta känner till att ljud har en förmåga att studsa när de träffar hårda ytor och då bildas ekon.

oppning_helsida

Kontorshotellet invigt på Office One

Näringsliv Office One i hade invigningen för det nya kontorshotellet United spaces: - Det känns fantastiskt att United Spaces nu kan erbjuda möjligheter till coworking och möteslokaler på Arlanda, säger Yvonne Sörensen Björud, VD på United Spaces.

mp_eu

Märstabo på superlistan

Näringsliv Märstabon Jorge Castro har av tidningen Veckans Affärer utsetts till en av 101 supertalanger i Sverige: - Det känns väldigt bra att tillhöra topp 100 i Sverige, säger Jorge till märsta.nu

Jetpak flyttar huvudkontor till Arlanda

Näringsliv Jetpak har flyttat in till Office One på Arlanda: - Vår flytt till Arlanda och Office One är ett viktigt steg för att komma närmare vår kärnverksamhet, och för att stärka våra relationer med kunder och leverantörer, säger VD Kenneth Marx i ett pressmeddelande.

moderaternamaj
eu_sap
varfest_helsida
bonava_maj_helsida
nationaldag_helsida
rosta_sigtuna2

BDO Tullsupport flyttar till Office One

Näringsliv BDO Tullsupport AB flyttar in i Office One på Arlanda: - Vi har suttit i Arlandastad i nära 30 år, varav de senaste åtta i Eurostops köpcentrum. Nu är det dags att flytta till nya fräscha lokaler på Arlanda flygplats, säger gruppchefen Annika Östman.

fme_outsider
colorama_april
sap_outsider_eu
defacto_outsider
v_eu
sh_oppet
moderaterna_maj_outsider
ridskola2019_outsider
rosta_sigtuna
connys
sh_bovard_out
nrh
mp_eu_outsider
oppning_outsider
bonava_maj_outsider
nationaldag_out