centrum_tvaar
Petter Cussil, VD och grundare av de FACTOFoto: Daniel Iskander

de FACTO får ny ägare

de FACTO Yrkeskläder i Arlandastad köps upp av Swedol: - 27 år efter att vi grundade bolaget är det dags att ta nästa steg i vår utveckling. Att bli en del av Swedolkoncernen känns både rätt och bra, säger Petter Cussil, grundare och VD för de FACTO

centrum_tvaar

Efter 27 år, varav en stor del i Arlandastad, tackar de FACTO för sig. De köps upp av Swedol. de FACTO omsatte 28 miljoner vid det senaste bokslutet.
– de FACTO har en särställning i området genom sitt drivna team och sina nära kundrelationer. Vi är glada att få in dem i Swedolkoncernen där de stärker oss i ett av våra prioriterade tillväxtområden, säger Clein Johansson Ullenvik, vd och koncernchef i Swedol.

Försäljningschefen Kent Norén säger i pressmeddelandet att Swedolkoncernen kommer kunna erbjuda kunderna helhetslösningar som inkluderar verktyg och förnödenheter, något som många efterfrågar.
– Jag ser fram emot att utveckla våra kundrelationer ytterligare, nu som en del av Swedol.

Affären kommer att göras klart nu under januari och det kommer att etableras en Swedol-butik, de FACTOkvarstår med ett fortsatt specialsortiment inom yrkeskläder och personligt skydd medan Swedol kommer att ha hela koncernens sortiment.

EXTRA

WE etablerar ännu en anläggning i Sigtuna

Näringsliv WE har tecknat avtal med Lidl om att etablera i deras nya fastighet i Sigtuna stadsängar 2020: - Med vår anläggning i Sigtuna stadsängar hoppas vi kunna erbjuda fler människor träning på sina villkor och bidra till ett friskare samhälle, säger grundarna av WE Niklas Wikegård och Jonas Eriksson i ett gemensamt uttalande.

connys

MaskinExpo tillbaka i maj

Näringsliv MaskinExpo kommer tillbaka i vår efter ett års uppehåll: - 2017 års besökare uppskattade det nya, kompakta mässområdet så det har vi kvar, säger Carina Tegelberg, marknadschef för MaskinExpo.

sigtunavatten_standard
arlandagolf
icavalsta_semlor
happyhomes_2019
defacto_helsida
sangensemble
ridskola_2019_helsida

Synsam Märsta blev Årets butik

Näringsliv Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

banner_trerosor
ridskola2019_outsider
sh_oppet
extravaganza_outsider