defacto_pan
Foto: Riksbanken

De betalar ut högsta lönen i kommunen

Kreditupplysningsföretaget Creditsafe listar de högsta lönerna i landet och bäst betalt i Sigtuna kommun får man på Bystronic Scandinavia Aktiebolag.

Creditsafe har undersökt de högsta lönerna i landet baserat på Aktiebolag med minst 50 anställda. Den högsta lönen finns hos Autoliv Aktiebolag i Stockholm som har en snittlön på 2,68 miljoner kronor. Lägsta snittlönen finns på Loka Brunn Kur & Konferenshotell i Hällefors där snittlönen är 289 000 kronor.

Den högsta lönen i Sigtuna kommun betalas ut av Bystronic Scandinavia Aktiebolag där medellönen ligger på 641 000 kronor. Sigtuna är 41:a på listan av 290 kommuner. Grannkommunen Väsby är på plats 13 där Envirotainer betalar i snitt 902 000 kronor. Bäst betalande företaget är Boliden i Skellefteå där 3040 anställda snittar 549 000 kronor. Utöver Hällefors finns lägre löner i Karlsborg, Nynäshamn, Heby och Sala. Nynäshamn har alltså länets lägsta placering med snittlön på 319 000 kronor.

korpen_jan-feb

Synsam Märsta blev Årets butik

Näringsliv Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

connys
defacto_helsida
sangensemble

Fordonsbolaget etablerar i Rosersberg

Näringsliv Fordonsbolaget där sigtunabon Kevin Aslan är delägare etablerar Europas modernaste bilanläggning i Rosersberg: - Vi vill förenkla köpprocessen för människor när de köper sin bil. Det ska vara lika enkelt att köpa en bil online som en t-shirt eller ett par skor, uppger Kevin Aslan i ett pressmeddelande.

happyhomes_2019

Så arbetar Märsta Förenade i Förbifart Stockholm

Näringsliv Märsta Förenades arbete i Förbifart Stockholm pågår för fullt och även näringslivschefen Mathias Forsberg har besökt arbetsplatsen: - Det var ett väldigt givande besök och jag vill tacka Märsta Förenade för ett inspirerande studiebesök, säger Forsberg i ett pressmeddelande.

banner_trerosor
sigtunavatten_standard
ridskola_2019_helsida
sportlov2019

Laddar för intensiv vinter på Arlanda

Näringsliv Märsta Förenade ökar med personal och fordon nu när vintern är här: - Vi är stolta att även denna vinter ha så mycket kompetent personal på plats för att säkerställa trygga förhållanden för all flygtrafik till och från Stockholm, säger försäljningschefen Stefan Haglund.

Ted Dahlström kommer hem till Clarion

Näringsliv Clarion Hotel Arlanda plockar hem Ted Dahlstrm från Clarion Sign, han blir nu Food & Beverage Manager: - Det känns härligt att få komma "hem" till Sigtuna och att verka i det snabbt expanderande Arlanda

nrh
ridskola2019_outsider
extravaganza_outsider