julbanner
Foto: Riksbanken

De betalar ut högsta lönen i kommunen

Kreditupplysningsföretaget Creditsafe listar de högsta lönerna i landet och bäst betalt i Sigtuna kommun får man på Bystronic Scandinavia Aktiebolag.

Creditsafe har undersökt de högsta lönerna i landet baserat på Aktiebolag med minst 50 anställda. Den högsta lönen finns hos Autoliv Aktiebolag i Stockholm som har en snittlön på 2,68 miljoner kronor. Lägsta snittlönen finns på Loka Brunn Kur & Konferenshotell i Hällefors där snittlönen är 289 000 kronor.

Den högsta lönen i Sigtuna kommun betalas ut av Bystronic Scandinavia Aktiebolag där medellönen ligger på 641 000 kronor. Sigtuna är 41:a på listan av 290 kommuner. Grannkommunen Väsby är på plats 13 där Envirotainer betalar i snitt 902 000 kronor. Bäst betalande företaget är Boliden i Skellefteå där 3040 anställda snittar 549 000 kronor. Utöver Hällefors finns lägre löner i Karlsborg, Nynäshamn, Heby och Sala. Nynäshamn har alltså länets lägsta placering med snittlön på 319 000 kronor.

sigtuna_funkis

Laddar för intensiv vinter på Arlanda

Näringsliv Märsta Förenade ökar med personal och fordon nu när vintern är här: - Vi är stolta att även denna vinter ha så mycket kompetent personal på plats för att säkerställa trygga förhållanden för all flygtrafik till och från Stockholm, säger försäljningschefen Stefan Haglund.

julbanner2

Ted Dahlström kommer hem till Clarion

Näringsliv Clarion Hotel Arlanda plockar hem Ted Dahlstrm från Clarion Sign, han blir nu Food & Beverage Manager: - Det känns härligt att få komma "hem" till Sigtuna och att verka i det snabbt expanderande Arlanda

Andie pratade trafiksäkerhet med skolbarnen

Näringsliv Lokale entreprenören Andie Lahdo besökte Tingvallaskolan för att prata om trafiksäkerhet: - Det känns väldigt bra att kunna ge något för Sigtuna kommuns barn, vi ser fram emot att fortsätta lära ut trafiksäkerhet, säger Lahdo i ett pressmeddelande.

lager_bilnet
EXTRA

Sigtunabon tar över klassiska partystället

Näringsliv Sigtunabon Sten Carlgren som är ägare av Mister French-gruppen tar även klassiska Wisby Strand Kongress och Kallis Jallbadhuset på Gotland: - För oss är det viktigt att verksamheten åtnjuter ett högt förtroende på Gotland, och att den fortsätter utgöra draghjälp åt det lokala näringslivet och turistnäringen, säger Sten Carlgren i ett pressmeddelande

fme_jul

Märsta Förenade förstärker säljkåren

Näringsliv Märsta Förenade som på bara fem år mer än fördubblat sin omsättning förstärker säljkåren med tre personer: - Det kräver att vi även utökar styrkan av kompetenta projektledare som har kundkontakten. säger Staffan Haglund Försäljningschef Bygg och anläggning, i ett pressmeddelande.

defacto_host2018

Rosersbergs slott Svanenmärks

Näringsliv Rosersbergs slottshotell Svanenmärks: - Vi är stolta och glada över att kunna erbjuda våra gäster en ytterligare kvalitetsmärkning genom att nu också vara Svanmärkta, säger hotelldirektör Joakim Landén.

icavalsta_julbanner

Elbilar får förtur på Arlanda

Näringsliv Swedavia går med i initiativet Nollzon vilket innebär att elbilar får förtur på bland annat Arlanda: - Swedavia har under många år konsekvent och tillsammans med partners arbetat med att minska koldioxidutsläppen från marktransporter, säger Lena Wennberg, miljöchef på Swedavia, i ett pressmeddelande.

happy_homes_juli
sportfiskebanner2

De vinner Ekomatutmaningen

Näringsliv Hotell Kristina och Stora Coop i Märsta vinner Ekoutmaningen 2018 för att ha det bästa ekologiska utbudet bland kommunens restauranger och butiker: - Jag är imponerad av den ambition företagen uppvisat och de konkreta förbättringar vi sett de senaste åren, säger Mathias Forsberg, Näringslivschef på Sigtuna kommun, i ett pressmeddelande.

funkis_2
sigtunavatten_standard
vanster_jul
outsider
nrh_lania
objekt4
objekt3
komvuxq3_4
colorama_vinter
connys
objekt2