bovard_sh
Foto: Riksbanken

De betalar ut högsta lönen i kommunen

Kreditupplysningsföretaget Creditsafe listar de högsta lönerna i landet och bäst betalt i Sigtuna kommun får man på Bystronic Scandinavia Aktiebolag.

rosta_sigtuna2

Creditsafe har undersökt de högsta lönerna i landet baserat på Aktiebolag med minst 50 anställda. Den högsta lönen finns hos Autoliv Aktiebolag i Stockholm som har en snittlön på 2,68 miljoner kronor. Lägsta snittlönen finns på Loka Brunn Kur & Konferenshotell i Hällefors där snittlönen är 289 000 kronor.

Den högsta lönen i Sigtuna kommun betalas ut av Bystronic Scandinavia Aktiebolag där medellönen ligger på 641 000 kronor. Sigtuna är 41:a på listan av 290 kommuner. Grannkommunen Väsby är på plats 13 där Envirotainer betalar i snitt 902 000 kronor. Bäst betalande företaget är Boliden i Skellefteå där 3040 anställda snittar 549 000 kronor. Utöver Hällefors finns lägre löner i Karlsborg, Nynäshamn, Heby och Sala. Nynäshamn har alltså länets lägsta placering med snittlön på 319 000 kronor.

Framåt för näringslivet i kommunen

Näringsliv Näringslivet i Sigtuna kommun har förbättrats en aning enligt en enkätundersökning som Svenskt Näringsliv gjort: - Sigtuna kommun har varit tydliga i sin ambition att förbättra det lokala företagsklimatet. Det återspeglar sig i vår undersökning, kommenterar Annika Bröms, regionchef på Svenskt Näringsliv.

mp_eu

Denna vecka på Praktiska Gymnasiet

Annons Eleverna har monterat undertak i klassrummen, ett viktigt moment för att skapa en bra arbetsmiljö. I klassrummet vill man kunna föra samtal i normal ton och kunna koncentrera sig, utan att plågas av störande oljud. De flesta känner till att ljud har en förmåga att studsa när de träffar hårda ytor och då bildas ekon.

bonava_maj_helsida

Kontorshotellet invigt på Office One

Näringsliv Office One i hade invigningen för det nya kontorshotellet United spaces: - Det känns fantastiskt att United Spaces nu kan erbjuda möjligheter till coworking och möteslokaler på Arlanda, säger Yvonne Sörensen Björud, VD på United Spaces.

moderaternamaj

Märstabo på superlistan

Näringsliv Märstabon Jorge Castro har av tidningen Veckans Affärer utsetts till en av 101 supertalanger i Sverige: - Det känns väldigt bra att tillhöra topp 100 i Sverige, säger Jorge till märsta.nu

Jetpak flyttar huvudkontor till Arlanda

Näringsliv Jetpak har flyttat in till Office One på Arlanda: - Vår flytt till Arlanda och Office One är ett viktigt steg för att komma närmare vår kärnverksamhet, och för att stärka våra relationer med kunder och leverantörer, säger VD Kenneth Marx i ett pressmeddelande.

oppning_helsida
nationaldag_helsida
rosta_sigtuna2
happyhomes_2019
varfest_helsida
nationaldag_helsida

BDO Tullsupport flyttar till Office One

Näringsliv BDO Tullsupport AB flyttar in i Office One på Arlanda: - Vi har suttit i Arlandastad i nära 30 år, varav de senaste åtta i Eurostops köpcentrum. Nu är det dags att flytta till nya fräscha lokaler på Arlanda flygplats, säger gruppchefen Annika Östman.

defacto_outsider
mp_eu_outsider
ridskola2019_outsider
bonava_maj_outsider
connys
oppning_outsider
sh_oppet
v_eu
colorama_april
rosta_sigtuna
moderaterna_maj_outsider
fme_outsider
nationaldag_out
nrh
sh_bovard_out
sap_outsider_eu