panorama_centrum
David Rindar startar cykelverkstad med sin fru LauraFoto: Insändarbild

David startar cykelverkstad på Norrbacka

En ny cykelverkstad har öppnat upp i Märsta, Det är David Rindar som tillsammans med sin fru Laura startat eget på Norrbacka.

David Rindar och has fru Laura har bestämt sig för att starta ett lag en cykelverkstad på Norrbackavägen. David berättar att cykeln är en viktig del av hans liv de senaste 15 åren, han har åkt runt i hela landet och varit mekaniker åt elitlag.
– Det finns inga kurser att gå för att bli cykelmekaniker. Man måste lära sig själv. Tiden med elitlagen gjorde mig väldigt stor nytta och på fritiden bygger jag egna cyklar, och har så gjort de senaste tio åren. Samt inte haft ett enda arbete utöver cykelmekaniker sedan dess, berättar David.

David säger att om man vill ha en pålitlig cykelverkstad så ska man kontakta honom, han erbjuder kvalitativa och prisvärda tjänster som passar alla behov. Han satsar även på telefontid dygnet runt och har öppet alla dagar i veckan.

centrum_sommar2022_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

liber_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

connys_helsida
2020_helsida
ewas_helsida
mp_helsida_april
marinan_helsida
defacto_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ewas_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider