center_pan21
David Rindar startar cykelverkstad med sin fru LauraFoto: Insändarbild

David startar cykelverkstad på Norrbacka

En ny cykelverkstad har öppnat upp i Märsta, Det är David Rindar som tillsammans med sin fru Laura startat eget på Norrbacka.

centrum_artikel

David Rindar och has fru Laura har bestämt sig för att starta ett lag en cykelverkstad på Norrbackavägen. David berättar att cykeln är en viktig del av hans liv de senaste 15 åren, han har åkt runt i hela landet och varit mekaniker åt elitlag.
– Det finns inga kurser att gå för att bli cykelmekaniker. Man måste lära sig själv. Tiden med elitlagen gjorde mig väldigt stor nytta och på fritiden bygger jag egna cyklar, och har så gjort de senaste tio åren. Samt inte haft ett enda arbete utöver cykelmekaniker sedan dess, berättar David.

David säger att om man vill ha en pålitlig cykelverkstad så ska man kontakta honom, han erbjuder kvalitativa och prisvärda tjänster som passar alla behov. Han satsar även på telefontid dygnet runt och har öppet alla dagar i veckan.

Arlanda kan få hållbarhetspris

Näringsliv Arlanda kan prisas för sitt klimatomställningsarbete med ECO-Innovation Airport of the Year: - Jag är givetvis mycket stolt över det målriktade klimatarbete som bedrivits under många år för att Swedavia skulle nå vårt mål om noll fossila koldioxidutsläpp i egen flygplatsverksamhet, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

mp_host_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
helsida_var2021
connys_helsida

Ökat intresse för parrelationskurs

Näringsliv I Herresta lada märker Tord och Helene Olsson det ökande intresset för parrelation under pandemin:- Det som är särskilt spännande nu är att intresset för denna parkurs ökat rejält, högst sannolikt pga att man arbetat mera hemifrån under pandemin och kanske slitit lite mer på varann i vardagen när livet inte rullat på som vanligt, uppger Tord Olsson

dack-helsida
happyhomes_sommar2020

Flyget återhämtar sig nästan helt till 2027

Näringsliv Redan till 2023 väntas flyget ha återhämtat sig till 80 procent och 2027 nästan helt som innan pandemin. - Det bästa vore naturligtvis att fokusera på att tillgodose en hög tillgänglighet, inom landet och internationellt, samtidigt som man söker sätt att bejaka teknikutvecklingen och förbättra förutsättningarna till utsläppsminskningar. Då bör man satsa på att rusta och bygga ut Arlanda för framtidens flyg, säger Carl Bergkvist, näringspolitisk expert på Stockholms Handelskammare.

bostad_helsida
centrum_helsida2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
mp-outsider
bostad_outsider
nrh
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
dack-outsider
connys