defacto_pan2020
Foto: Daniel Iskander

Datastrul ställer till det i passkontrollen

På grund av problem med Gränspolisens datasystem så kan passagerare inte passera passkontrollerna rapporterar P4 Stockholm.

centrum_artikel

Teknikstrul på Arlanda ställer till det för resenärer i passkontrollen rapporter P4 Stockholm. Polisens datasystem ligger nere vilket gör att passen måste kontrolleras manuellt. Det är oklart hur länge problemet håller i sig. Men det väntas inte leda till några förseningar i flygtrafiken.

2020_helsida
dackskiftarna_helsida
happyhomes_sommar2020
ridskola2020_helsida
connys_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida
defacto_helsida
EXTRA

SSHL upphör med högstadieverksamheten

Nyheter SSHL kommer att upphöra med åk 7-9 verksamheten för att istället satsa på att bli en renodlad gymnasieskola: - Samtliga elever som i dagsläget anmält sig till vår kö för grundskolan kommer att bli meddelade om skolans förändrade struktur via brev. Detsamma gäller även nuvarande elever samt alla elever som är antagna inför hösten 2021, skriver SSHL på sin hemsida.

sigtunastad_helsida
vardcentral_helsida

Vill se kvällsöppen vårdcentral i Märsta

Politik I samband med att Riddarens Vårdcentral tvingades lägga ner så försvann även den enda kvällsöppna vårdcentralen i Märsta: - Det är nu viktigt att Region Stockholm kliver fram och tar sitt ansvar för att säkerställa en tillgänglig och god vård för sigtunaborna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtunastad_outsider
dackskiftarna_outsider
vardcentral_outsider