sommar
Foto: MMS-Bild

Därför var helikoptern uppe

Många hörde av sig om helikoptern som hovrade över Märsta under torsdagskvällen.

marstakalaset_artikel

Polisen skickade upp en helikopter över centrala Märsta i flera timmar under torsdagskvällen från 17.30 till ca 21-tiden, den var uppe sporadiskt mellan tidpunkterna och cirkulerade bland annat över Valsta och Steninge samt Steningebadet. märsta.nu sökte upprepade gånger polisen om helikoptern och beskedet var att det inte är ett brott utan vid första tillfället var det allmän övervakning och vid ett senare tillfälle assisterade man vid ett trafikbrott av något slag.

defacto_helsida
happyhomes_2019

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

marstakalas_helsida
sommar
sigtunavatten_standard
arlanda_golf_juli
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sommar_centrum
ica_valsta_choklad
kontor_thaifong
defacto_outsider
connys
nrh
colorama_april
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider