defacto_pan2020
Klockan visar alltid 12 på pendelnFoto: MMS-Bild

Därför står klockan still på pendeln

Har du undrat varför klockan alltid är 12 på pendeln? Här kommer svaret.

centrum_artikel

Klockan på pendeln lever sitt egna liv och är alltid 12 oavsett om det är tidig morgon eller sen kväll. Anledningen är nämligen ett tekniskt fel rapporterar Stockholm Direkt.

De sista vagnarna togs de sista vagnarna av en ny tågmodell i bruk och de har haft ett garantifel som gjort att informationen inte har uppdaterats via GPS-nät som skickar aktuella tider till pendeltågen skriver enligt Stockholm Direkt.
– Man har hittat det tekniska felet som vi jobbar på att lösa, men innan vi monterar om 129 vagnar genomför vi tester så att allt ska fungera stabilt, säger Claes Nyberg, pressansvarig för MTR som kör pendeltågen, till tidningen.

Innan sommaren hoppas man ha åtgärdat felet och tills dess får resenärer ha koll på tiden på annat sätt.

studenten2020_helsida
defacto_helsida
speedy_helsida
connys_helsida
kcbygg_helsida
sommarlov_helsida
studeravidare_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
kcbygg_outsider
studenten2020_outsider
swedol_outsider
sommarlov_outsider
nrh
studeravidare_outsider