defacto_pan
På den här platsen har bilar stått i flera års tid.Foto: Insändarbild
Skyltar sattes upp och bilar lappades.Foto: Insändarbild

Därför lappades bilarna på Steningehöjden

Under kort tid förra veckan sattes det upp skyltar på en grusplan i Steningehöjden där boende parkerat under fem års tid: - Helt plötsligt hade ett 40-tal bilar fått fem p-böter var utan förvarning att det skulle börja ta betalt för parkeringen, berättar en boende i området.

Den aktuella grusplanen vid Flottviksvägen i Steningehöjden har fungerat som parkering för boende i området under en tid. Men helt plötsligt dök det upp parkeringsvillkor och bilar som stod där lappades över natten.

Många trodde att det var kommunen som lappade men så var inte fallet. Varken kommunen eller SigtunaHem äger den aktuella markbiten, inte heller Peab som har mark i området. Istället är det ett företag i Uppsala som äger marken och gett Q-park i tillstånd att sköta parkeringen på platsen.
– Alla är utfärdade klockan 12 på natten, vissa inom loppet av 24 timmar, berättar en som bor i området.

ica_oktober
defacto_helsida
sigtunavatten_standard

HSB startar försäljning i Sigtuna stadsängar

Bostad Nu startar försäljningen av BRF Silverskatten i Sigtuna stadsängar: - Sigtuna stadsängar, en helt ny stadsdel med målsättningen att vara Sveriges mest hållbara stadsdel, är ett mycket intressant område för oss, säger Catherina Fored vd på HSB Norra Storstockholm.

fme_oktober
EXTRA

(S) kräver att Brodin betalar tillbaka pengar

Politik Socialdemokraterna kräver att Landsbygdsrådets ordförande Gill Brodin (C) betalar tillbaka pengar som hon kvitterat ut för Landsbygdsrådet i år.

happyhomes_2019
defacto_outsider
colorama_april2
nrh
connys