banner_moderaterna
Marie Axelssons bilder från bryggorna.Foto: Marie Axelsson/Facebook

Därför dröjer lagningen av bryggorna

De trasiga bryggorna på strandpromenaden som blivit en valfråga kan inte lagas hur som helst utan kräver speciell kompetens.

banner_moderaterna_artikel

Det var för några veckor sedan som oppositionsrådet Marie Axelsson (S) kritiserade Moderaterna för att inte laga bryggorna i kommunen, trots att Moderaterna styrt i enbart 10 månader. Men frågan är inget politiskt stoff enligt Sigtuna kommun som publicerat en redogörelse på sin Facebooksida.

Det enkla svaret till varför de inte lagats är helt enkelt att det kräver speciell kompetens och det är ytterst få som har den kompetensen. Kommunen har dock kontakt med ett företag som kommer att laga bryggorna. Dessvärre är trycket hårt på det aktuella företaget och det kommer dröja till efter sommaren tills något blir gjort.

Orsaken till att bryggorna gick sönder var den hårda vintern med rivande isflak som utsatte bryggorna för påfrestningar som de inte klarade av. Bryggan vid minigolfen går att gå ut på men trädäcket kan inte beträdas, på bryggan längre västerut är det beträdelseförbud.

sap_valet2018
happy_homes_juli
steningeslottsommar
theweek_2018
banner_center_helsida_tva
marstakalaset
valet2018

(S)-veteranen: Skandalöst beteende av Lundqvist

Politik Lars-Erik Kalles, socialdemokratisk veteran från både Sigtuna och Stockholm är mycket kritisk till både David Lundqvists agerande på nätet och att ingen inom partiet stoppar honom: - Hans agerande är så långt ifrån hur en förtroendevald revisor ska uppträda som man kan komma, säger Lars-Erik Kalles till märsta.nu

Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
connys
forskontor
sd_val2018
sfs_outsider