center_pan21
Skånela IF vann till slut helas USM. Foto: Insändarbild/Skånela IF

Damjuniorerna vann USM

Skånelas damjuniorer svarade för en bragd då man på söndagen vann både semifinal och final i USM: - Vi var inte favoriter när vi kom hit men vi är ett jävla lag som krigar. Vi ger aldrig upp oavsett om vi ligger under eller leder. Detta är verkligen en lagprestation, säger tränaren Fredrik ”Chippen” Söderberg till svenskhandboll.se

Skånelas damjuniorer har två av landets hetaste talanger i målvakten Gracia Zomi Axelsson och Kristin Thorleifsdottir framåt. De båda var en strakt bidragande orsak till att Skånela på söndagen besegrade Nacka i semi och därefter Tumba i finalen. Givetvis fick Skånela med både Zomi Axelsson och Thorleifsdottir i turneringens All star team.
– Kristin får ta en hel del ansvar men en mer lagspelare hittar du inte. Hon pushar dem yngre och hjälper dem så tillsammans blir vi starka. Det är också speciellt för tjejerna att få avsluta säsongen med ett guld. Det är sista gången för många av dessa i USM sammanhang och det går inte att få ett bättre slut, säger tränaren Fredrik ”Chippen” Söderberg till svenskhandboll.se

Skånelas start som gav 3-0 visade sig bli tungan på vågen då lagen sedan följdes åt hela matchen, i paus var det 10-0 och till slut 17-16 till märstalaget. Under 3-4 minuters spel räddade Axelsson Zomi allt vilket gav Skånela chans öka på. När Tumba sedan inte kommer ikapp är saken biff.

2020_helsida
herrallsvenskan

Överraskande nederlag för Skånela

Handboll Skånela föll överraskande mot Karlskrona hemma i Vikingahallen med 25-23: - Återigen ingen bra match, vi har tre upp med tio kvar och förlorar sista med fem, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
centrum_helsida2020
herrallsvenskan

Oavgjort igen för Skånela

Handboll Trots en klar ledning för Skånela med tjugo minuter kvar lyckas man tappa en poäng hemma mot Tyresö: - Vi ger bort en poäng, känns det som, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

julmarknad_helsida
hockeyettan

Wings föll mot tabellettan

Ishockey Det var en match av akademisk betydelse för både Hudiksvall och Wings. Redan klara ettan Hudiksvall kom till Märsta för att hålla farten uppe inför Allettan.

mp_host_helsida
connys_helsida
valsta-jul_helsida
hockeyettan

Wings besegrade Segeltorp

Ishockey Näst sista omgången av Hockeyettan Östra spelades på söndagen och Wings kunde äntligen vinna efter några tunga matcher.

jul2021
hockeyettan

Poäng för Wings

Ishockey Wings fick med sig en poäng från matchen mot Hanviken då det blev förlust på övertid.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

valsta_jul_outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
jul_outsider
stationshusen_out
swedol_outsider
julmarknad_outsider
connys
nrh