bergstrand_jan_pan
Foto: Lifelab

Dagsböter för falskt covid-19-test

En man från Södermanland döms för att ha visat upp ett falskt negativ covid-19-test i samband med utresa från Arlanda.

centrum_artikel

Det var i februari i år som mannen i samband med en utresa visade upp en qr-kod i incheckningen. Koden gick dock till en helt annan person som hade testat sig negativ för covid-19. Mannen uppgav i rätten att han inte reflekterade att det var fel namn i intyget, han hade inte betalat en resa på 4500 och taxi till Arlanda på 1000 kronor om han misstänkt att testet inte var hans. Den aktuella kliniken uppger att han inte testat sig vid det aktuella tillfället. Han döms nu för brukande av falsk urkund till villkorlig dom och dagsböter på totalt 2000 kronor.

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
connys_helsida
coronapandemin

Snart har åtta av tio tagit vaccin

Nyheter Andelen vaccinerade går sakta uppåt och snart har 80 procent tagit en första dos. Samtidigt meddelar FHM att tre av fyra covid-19-fall vecka 2 var personer som redan var vaccinerade.

mod_helsida
centrum_helsida2020
handbollsskola
2020_helsida

Morgonkollen

Notiser Polis: Just nu inga speciella händelser att rapportera om. Väder: Några minusgrader i under dagen, ett snöfall drog in över…

valet2022

Klart: Holst leder Moderaterna i valrörelsen

Politik Moderaterna gjorde på onsdagskvällen klart med valsedel och inte oväntat toppas den av Olov Holst: - Det är både roligt och tillfredsställande att nomineringsstämman nu slagit fast valsedeln för årets viktiga val, säger Holst i ett uttalande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
bergstrand_out_jan
connys
centrum_sommar_out