mote_sommar
Dagge Lundin då det begav sig i Skånelas damlagFoto: Arkivbild/Magnus Granhagen

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

centrum_artikel

Dagge som varit intimt förknippad med Skånela kommer kommande säsong att träna Rimbos herrar, detta sedan deras tränare Dick Tollbring stängts av. Norrtelje Tidning var först med att rapportera om rekryteringen av Lundin.
– Jag var lite orolig. När (Anders) Broberg ringde mig för tre veckor sedan så kände jag att ”Vem annat än Dick Tollbring kan träna Rimbos herrar?”. Samtidigt som jag var väldigt lockad av den frågan som han ställde mig, sa Dagge enligt tidningen.

Rimbo kommer att ställas mot Skånela kommande säsong. Dagge säger vidare att det ska bli spännande att coacha laget då det finns några av seriens bästa spelare laget. Han är också lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, hur man har lyckats åstadkomma så mycket med små resurser på en liten ort.

brobygget_helsida_valsta
landsbygd_sigtuna_helsida
speedy_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

2020_helsida
centrum_helsida2020
marina_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

defacto_helsida
studeravidare_helsida
connys_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

brobygget_midgard_helsida
sommar_sigtuna2020
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

happyhomes_sommar2020
speedy_outsider
centrum_sommar_out
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
brobygget_outsider_valsta
nrh
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider