defacto_pan2020
Dagge Lundin då det begav sig i Skånelas damlagFoto: Arkivbild/Magnus Granhagen

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

Dagge som varit intimt förknippad med Skånela kommer kommande säsong att träna Rimbos herrar, detta sedan deras tränare Dick Tollbring stängts av. Norrtelje Tidning var först med att rapportera om rekryteringen av Lundin.
– Jag var lite orolig. När (Anders) Broberg ringde mig för tre veckor sedan så kände jag att ”Vem annat än Dick Tollbring kan träna Rimbos herrar?”. Samtidigt som jag var väldigt lockad av den frågan som han ställde mig, sa Dagge enligt tidningen.

Rimbo kommer att ställas mot Skånela kommande säsong. Dagge säger vidare att det ska bli spännande att coacha laget då det finns några av seriens bästa spelare laget. Han är också lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, hur man har lyckats åstadkomma så mycket med små resurser på en liten ort.

2020_helsida
boisigtuna
defacto_helsida
helgens matcher

Viktiga matcher i trean och femman

Fotboll FC Arlanda och Rosersbergs IK har viktiga matcher där avancemang eller potentiellt avancemang står på spel nu när serierna är inne på sina sista omgångar,

connys_helsida
festspec_host2020_helsida
centrum_helsida2020
helgens matcher

Helgens matcher: Derby i Division 6

Fotboll Det är toppmöte i Division 6 där MärstaIK2 och FC Arlanda2 möts. Märsta IK spelade hemma på fredagskvällen och FC Arlanda tar sig an Vallentuna på lördag eftermiddag.

happyhomes_sommar2020
festspec_host2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider