moderaterna_riksdag

Då startar fotbollen

Fotbollen har skjutits upp i Division 3, 4 och 5 och startar i mitten av juni

centrum_artikel

Årets fotbollsserier kommer att vara komprimerade serier, inga dubbelmöten och bara enkelmöten. Detta på grund av rådande coronapandemi. Svenska Fotbollförbundet beslutade i april att serierna kan starta igen i mitten av april. För de lokala lagen gäller det seriestart för FC Arlanda borta mot IFK Uppsala i Division 3 13:e juni, Märsta IK möter Unik i Division 4 18:e juni och i Division 5 möter Rosersbergs IK Sunnersta 21:a juni. Det blir ett fåtal matcher för lagen innan ett månadslångt uppehåll i juli.

Svenska Fotbollförbundets ordförande Karl-Erik Nilsson säger i ett uttalande att det går att ägna sig åt fotboll om man vidtar de åtgärder som Folkhälsomyndigheten uppmanat till.
– Jag känner mig trygg i att vi har hittat en bra lösning som svarar upp mot den bedömning av läget som ansvariga myndigheter just nu gör, och vad detta i sin tur kräver av oss. Samtidigt är vi medvetna om att läget snabbt kan förändras och att ytterligare åtgärder kan bli nödvändiga. Om så sker är vi redo att fatta nya beslut, uppger Karl-Erik Nilsson

centrum_helsida2020

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

happyhomes_sommar2020
2020_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

mod_helsida
connys_helsida
handbollsskola
defacto_helsida
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
moderat_outsider
swedol_outsider
connys