bostadsformedling

Då startar fotbollen

Fotbollen har skjutits upp i Division 3, 4 och 5 och startar i mitten av juni

centrum_artikel

Årets fotbollsserier kommer att vara komprimerade serier, inga dubbelmöten och bara enkelmöten. Detta på grund av rådande coronapandemi. Svenska Fotbollförbundet beslutade i april att serierna kan starta igen i mitten av april. För de lokala lagen gäller det seriestart för FC Arlanda borta mot IFK Uppsala i Division 3 13:e juni, Märsta IK möter Unik i Division 4 18:e juni och i Division 5 möter Rosersbergs IK Sunnersta 21:a juni. Det blir ett fåtal matcher för lagen innan ett månadslångt uppehåll i juli.

Svenska Fotbollförbundets ordförande Karl-Erik Nilsson säger i ett uttalande att det går att ägna sig åt fotboll om man vidtar de åtgärder som Folkhälsomyndigheten uppmanat till.
– Jag känner mig trygg i att vi har hittat en bra lösning som svarar upp mot den bedömning av läget som ansvariga myndigheter just nu gör, och vad detta i sin tur kräver av oss. Samtidigt är vi medvetna om att läget snabbt kan förändras och att ytterligare åtgärder kan bli nödvändiga. Om så sker är vi redo att fatta nya beslut, uppger Karl-Erik Nilsson

brobygget_helsida_valsta
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

helsida_sommarlov
brobygget_midgard_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

sigtunahem_sokbostad
studeravidare_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

nrh
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
outsider_sommarlov
brobygget_outsider_valsta
centrum_sommar_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_midgard_outsider