centrum_panorama2020

Då startar fotbollen

Fotbollen har skjutits upp i Division 3, 4 och 5 och startar i mitten av juni

centrum_artikel

Årets fotbollsserier kommer att vara komprimerade serier, inga dubbelmöten och bara enkelmöten. Detta på grund av rådande coronapandemi. Svenska Fotbollförbundet beslutade i april att serierna kan starta igen i mitten av april. För de lokala lagen gäller det seriestart för FC Arlanda borta mot IFK Uppsala i Division 3 13:e juni, Märsta IK möter Unik i Division 4 18:e juni och i Division 5 möter Rosersbergs IK Sunnersta 21:a juni. Det blir ett fåtal matcher för lagen innan ett månadslångt uppehåll i juli.

Svenska Fotbollförbundets ordförande Karl-Erik Nilsson säger i ett uttalande att det går att ägna sig åt fotboll om man vidtar de åtgärder som Folkhälsomyndigheten uppmanat till.
– Jag känner mig trygg i att vi har hittat en bra lösning som svarar upp mot den bedömning av läget som ansvariga myndigheter just nu gör, och vad detta i sin tur kräver av oss. Samtidigt är vi medvetna om att läget snabbt kan förändras och att ytterligare åtgärder kan bli nödvändiga. Om så sker är vi redo att fatta nya beslut, uppger Karl-Erik Nilsson

speedy_helsida
marina_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

kcbygg_helsida
happy_homes_mars
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

valvet_helsida
sommarlov_helsida
studeravidare_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

defacto_helsida
studenten2020_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

sigtuna_vatten_outsider
stottasigtuna_outsider
sommarlov_outsider
valvet_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
kcbygg_outsider
studenten2020_outsider
marina_outsider