moderat_jul_nyar
Foto: Magnus Granhagen

Då arrangeras Barnens dag

Barnens dag arrangeras 2020 igen.

Märsta Förenade har gjort klart med Barnens dag för 2020, det blir 10:e maj.
– Vi välkomnar alla barn i alla åldrar och är laddade till tänderna, säger VD Mikael Andersson.

Förra året var det drygt 5800 besökare som kom till Västerbytorp. Märsta Förenade satte in bussar till och från Märsta station för ändamålet. I samband med Barnens dag visar Märsta Förenade upp sina fordon och det finns möjlighet att testa på, även en och annan uppvisning arrangeras.
– Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar. Det gläder även oss som arrangerar dagen eftersom vi bär med oss alla leenden från denna dag långt in på hösten, uppger Mikael Andersson, VD Märsta Förenade.

EXTRA

Bio i Märsta stänger igen

Nöjesnyheter Biografen som Folkets Bio driver i Biokällan i Märsta stänger efter fem år: - -Vi har haft för få besökare för att verksamheten ska gå ihop, säger Rose-Marie Strand, ordförande i föreningen Märsta Bio.

defacto_helsida
teatergrillen_helsida
centrum_helsida2020

Författare bildar förening

Kulturnyheter Ett antal författare i Sigtuna har gått ihop och startat en förening: - Avsikten är att skapa en gemensam kontaktyta och kunna sprida information om medlemmarna, säger Crister Mattsson, en av gruppens medlemmar.

connys_helsida
oppethus_helsida
happyhomes_50

Sam och Valentin cyklar jorden runt

Märstafolket Märstaborna Valentin och Sam kommer efter nyår att börja sin resa med att cykla runt jorden (!) - De senaste två åren har vi fyllt på reskassan, köpt utrustning så som cyklar, tält, sovsäckar, cykelväskor osv, berättar duon i mail till märsta.nu

Carolas julshow hyllas

Nöjesnyheter Carolas julshow som hade premiär i helgen hyllas av Aftonbladets krönikör Håkan Steen: - Det blir väldigt mycket jul, och väldigt mycket Carola, skriver han.

Gardell till Kulturum

Nöjesnyheter Jonas Gardell kommer till Kulturum i mars: - Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

nrh
teatergrillen_outsider
oppethus_outsider
connys