mote_sommar
Foto: Magnus Granhagen

Då arrangeras Barnens dag

Barnens dag arrangeras 2020 igen.

centrum_artikel

Märsta Förenade har gjort klart med Barnens dag för 2020, det blir 10:e maj.
– Vi välkomnar alla barn i alla åldrar och är laddade till tänderna, säger VD Mikael Andersson.

Förra året var det drygt 5800 besökare som kom till Västerbytorp. Märsta Förenade satte in bussar till och från Märsta station för ändamålet. I samband med Barnens dag visar Märsta Förenade upp sina fordon och det finns möjlighet att testa på, även en och annan uppvisning arrangeras.
– Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar. Det gläder även oss som arrangerar dagen eftersom vi bär med oss alla leenden från denna dag långt in på hösten, uppger Mikael Andersson, VD Märsta Förenade.

speedy_helsida

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

defacto_helsida

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

brobygget_midgard_helsida
sommar_sigtuna2020
studeravidare_helsida
2020_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
spedition_sigtuna
#hålligångsigtunakommun

Ira startar digital guidning i Sigtuna

Nöjesnyheter Rosersbergaren Ira Stomberg som tillvardags arbetar som guide börjar med digitala guider istället: -Jag arbetar som turistguide och har förstås blivit påverkad av den senaste tidens händelser. Alla kunder har avbokat, helt enkelt, berättar Ira för märsta.nu

brobygget_helsida_valsta
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

kaa_sigtuna_helsida
kaa_outsider
studeravidare_outsider
brobygget_midgard_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
centrum_sommar_out
speedy_outsider
nrh
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
landsbygd_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider