defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Då arrangeras Barnens dag

Barnens dag arrangeras 2020 igen.

Märsta Förenade har gjort klart med Barnens dag för 2020, det blir 10:e maj.
– Vi välkomnar alla barn i alla åldrar och är laddade till tänderna, säger VD Mikael Andersson.

Förra året var det drygt 5800 besökare som kom till Västerbytorp. Märsta Förenade satte in bussar till och från Märsta station för ändamålet. I samband med Barnens dag visar Märsta Förenade upp sina fordon och det finns möjlighet att testa på, även en och annan uppvisning arrangeras.
– Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar. Det gläder även oss som arrangerar dagen eftersom vi bär med oss alla leenden från denna dag långt in på hösten, uppger Mikael Andersson, VD Märsta Förenade.

speedy_helsida
ridskola2020_helsida
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

Hesselbom ger ut deckare

Kulturnyheter Sigtuna kommuns museichef Ted Hesselbom har skrivit en deckare tillsammans med Anna Lihammer: - Att skriva tillsammans är det bästa och mest utmanande vi har gjort. Det är inspirerande och processen blir ofantligt mycket roligare, säger Ted och Anna i ett uttalande.

defacto_helsida
marina_helsida
salong_elisabeth_helsida
#hålligångsigtunakommun

Kom igen! #hålligångsigtunakommun

Nöjesnyheter Coronan är över oss i allt vad det innebär, men det kommer en tid när allt är över och vi ska leva som vanligt igen. Under tiden är det upp till oss kommuninvånare att hjälpa till så att vi får ett fungerande samhälle. Bidra med bilder och tips på bra initiativ ute i kommunen.

2020_helsida
festspec_corona_helsida
centrum_helsida2020
happy_homes_mars

Sjutton vilken Mello

Nöjesnyheter Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.

speedy_outsider
festspec_corona_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider