moderaterna_sep2020
Foto: Magnus Granhagen

Då arrangeras Barnens dag

Barnens dag arrangeras 2020 igen.

Märsta Förenade har gjort klart med Barnens dag för 2020, det blir 10:e maj.
– Vi välkomnar alla barn i alla åldrar och är laddade till tänderna, säger VD Mikael Andersson.

Förra året var det drygt 5800 besökare som kom till Västerbytorp. Märsta Förenade satte in bussar till och från Märsta station för ändamålet. I samband med Barnens dag visar Märsta Förenade upp sina fordon och det finns möjlighet att testa på, även en och annan uppvisning arrangeras.
– Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar. Det gläder även oss som arrangerar dagen eftersom vi bär med oss alla leenden från denna dag långt in på hösten, uppger Mikael Andersson, VD Märsta Förenade.

festspec_host2020_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
connys_helsida
2020_helsida
kcbygg_aug_helsida
boisigtuna

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

swedol_outsider
kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
festspec_host2020_outsider
ridskola_2020_outsider