moderaterna_panorama
Foto: Cramo

Cramo öppnar upp flaggskeppsbutik

Cramo öppnar upp en flaggskeppsbutik på 7500 kvadratmeter i Arlandastad.

Den nya anläggningen kommer ha ett liftcentra, ny butik, service och verkstad samt utbildningar via Cramoskolan
– Det faktum att vi har en ägare i Boels Rental som investerar långsiktigt i att fortsätta utveckla Cramo har vi haft stora möjlighet att investera i vår maskinflotta under 2021. Vi har nu en liftflotta på över 6 000 liftar i Sverige för att kunna serva våra kunder och vi kommer att fortsätta att expandera och föryngra vår liftpark de nästkommande åren. Våra kunder efterfrågar maskiner med högre krav på bland annat lyftkapacitet men främst miljö och vi investerar mycket inom elektrifiering i linje med vårt Eco Choice sortimentet, uppger Anders Jatéus, Gruppchef Lift & Anläggning på Cramo AB

Cramo ser en ökad efterfrågan på elektrifierade liftar, ett område som man redan sen innan har stort utbud av. Nya anläggningen i Arlandastad är fokuserad på liftar och öppnad i januari i år.
– Med etableringen av en ny flaggskeppsanläggning i Arlandastad vill vi erbjuda alla kunder framåtsträvande service och ett attraktivt utbud av liftar, anläggnings och byggmaskiner samt kringtjänster. Med en välfylld butik vill vi också förenkla för våra lokala kunder och se till de alltid har rätt redskap vid rätt tidpunkt, säger Kalle Bohlin, Depåchef på Cramo AB.

helsida
connys_helsida
logistik_sigtuna_helsida

Fyra konkurser i kommunen

Ekonomi Konkurserna i kommunen fortsätter öka för i år, det var fyra konkurser i år och totalt är ökningen åtta procent i år.

defacto_helsida

Fabrik för hållbart flygbränsle byggs i Brista

Näringsliv Bristaområdet får en ny fabrik som ska producera hållbart flygbränsle: - Detta är ett unikt projekt som har potential att förändra flygindustrin och beroendet av fossila bränslen, Karin Genemo, divisionschef för Industri på COWI.

centrum_sommar2022_helsida
retro_helsida

Ny Heat-restaurang i Arlandastad

Näringsliv Arlandastad Group och Heat med förre märstabon Daniel Wärnmark som ägare har tecknat avtal om att etablera nya konceptet Heat Express: - Vi sökte ett expansivt område där vårt koncept skulle fungera. Att få möjligheten att öppna vårt nya koncept i Explore Arlandastad tillsammans med Arlandastad Group såg vi som en win-win, säger Jesper Hofmann, VD på Heat Restauranger.

liber_helsida
2020_helsida
mp_helsida_april

Logicenters bygger ut sin anläggning

Näringsliv Logicenters bygger ut anläggningen i Arlandastad med 10 300 kvadratmeter: - Vi är otroligt glada över att få utöka vår närvaro i Arlandastad ytterligare, säger Matthias Kettelholt, CEO på Logicenters.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022