center_pan21

Cramo och ny bilhall etablerar i Arlandastad

FastPartner har tecknat ett avtal med Arlandastad Bil AB och Cramo på Industrigatan i Arlandastad.

FastPartner renoverar och bygger nytt på Industrigatan i Arlandastad. I fastigheten som är ca 10 000 kvadratmeter ska Cramo och Arlandastad Bil AB husera, Cramo får även uppställingsyta på 15 000 kvadratmeter. Bilhallen kommer att få helt nya lokaler och inflyttning är till andra kvartalet 2021. Företaget ska bedriva nybilsförsäljning av person och transportbilar.
– Det är mycket glädjande för Fastpartner att kunna presentera två betydande uthyrningar i vårt företagskluster i Arlandastad. Trots utmanande tider är efterfrågan god på dessa typer av ytor. I och med uthyrningarna är den befintliga byggnaden fullt uthyrd och vi har även lyckats vidareutveckla fastighetens stora markyta, säger Patrik Arnqvist, Regionchef på Fastpartner.

centrum_helsida2020
connys_helsida
eldsjal-helsida
bostad_helsida
2020_helsida
mp_host_helsida
helsida_var2021
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
andersojag

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
nrh
bostad_outsider
andersojag_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
eldsjal-outsider
centrum_sommar_out