moderater_pan_sommar

Cramo och ny bilhall etablerar i Arlandastad

FastPartner har tecknat ett avtal med Arlandastad Bil AB och Cramo på Industrigatan i Arlandastad.

FastPartner renoverar och bygger nytt på Industrigatan i Arlandastad. I fastigheten som är ca 10 000 kvadratmeter ska Cramo och Arlandastad Bil AB husera, Cramo får även uppställingsyta på 15 000 kvadratmeter. Bilhallen kommer att få helt nya lokaler och inflyttning är till andra kvartalet 2021. Företaget ska bedriva nybilsförsäljning av person och transportbilar.
– Det är mycket glädjande för Fastpartner att kunna presentera två betydande uthyrningar i vårt företagskluster i Arlandastad. Trots utmanande tider är efterfrågan god på dessa typer av ytor. I och med uthyrningarna är den befintliga byggnaden fullt uthyrd och vi har även lyckats vidareutveckla fastighetens stora markyta, säger Patrik Arnqvist, Regionchef på Fastpartner.

connys_helsida

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

helsida_sfs
centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida
social_helsida

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

pantamera_avc_helsida
mp_helsida_april

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

defacto_helsida

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sfs_out
event_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out
mp_outsider2022
nrh
connys
ridskola_2020_outsider
ewas_outsider
outsider_social
moderat_outsider