defacto_pan
Lokalerna ligger i Office One nära Sky City.Foto: Pressbild/Swedavia

Coworkingbolag på Arlanda byter ägare

United Spaces som etablerar coworking, delade kontorlokaler, på Arlanda köps upp av Castellum.

Castellum köper upp United spaces som är Nordens ledande företag inom coworking. Man håller just nu på att etablera lokaler i Arlanda. Ytan på Arlanda är 2700 kvadratmeter i Office One och under våren ska det stå klart för öppning.

defacto_helsida
arlanda_golf_juli
happyhomes_2019
sommar
colorama_april2

Bravida köper upp Karby VVS

Näringsliv Bravida köper upp lokala Karby VVS i Rävsta som grundades av Johan Lundgren: - Vi har många uppdrag inom energi- och klimatsmarta installationer. Det blir lättare att leverera med en bred organisation i ryggen, där vi enkelt kan samarbeta med fler teknikområden. Vi får mer kraft i alla led i projekten. Förvärvet blir också bra för vår personal, som får stora möjligheter att utvecklas vidare i Bravida, säger Johan Lundgren.

bonava_juli_hel
sommar_centrum

Arbetet är färdigt på Praktiska Gymnasiet Märsta

Annons Syftet med projektet var att entreprenören Fors Måleri & Entreprenad (FME) skulle utföra arbeten i Praktiska Gymnasiets lokaler i samverkan med skolans elever. Där produktion och teori varvades för att få maximalt utbyte. Eleverna har utfört allt arbete under handledning av FME.

ica_valsta_choklad

Arlanda erbjuder biobränsle

Näringsliv Arlanda kommer under några dagar i juni att erbjuda biobränsle till planen: - Att kunna flyga miljömässigt hållbart är en förutsättning för att flyget som transportslag även i framtiden ska kunna knyta ihop Sverige och Sverige med världen. Bioflygbränsle är ett av verktygen som kommer att ta oss dit, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef på Swedavia.

sigtunavatten_standard
connys
sportfiske_sommar
nrh
defacto_outsider
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
bonava_juli_outsider