defacto_pan
Lokalerna ligger i Office One nära Sky City.Foto: Pressbild/Swedavia

Coworkingbolag på Arlanda byter ägare

United Spaces som etablerar coworking, delade kontorlokaler, på Arlanda köps upp av Castellum.

sportlov_centrum

Castellum köper upp United spaces som är Nordens ledande företag inom coworking. Man håller just nu på att etablera lokaler i Arlanda. Ytan på Arlanda är 2700 kvadratmeter i Office One och under våren ska det stå klart för öppning.

arlandagolf
icavalsta_semlor

Synsam Märsta blev Årets butik

Näringsliv Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

sportlov2019
defacto_helsida

Fordonsbolaget etablerar i Rosersberg

Näringsliv Fordonsbolaget där sigtunabon Kevin Aslan är delägare etablerar Europas modernaste bilanläggning i Rosersberg: - Vi vill förenkla köpprocessen för människor när de köper sin bil. Det ska vara lika enkelt att köpa en bil online som en t-shirt eller ett par skor, uppger Kevin Aslan i ett pressmeddelande.

connys

Så arbetar Märsta Förenade i Förbifart Stockholm

Näringsliv Märsta Förenades arbete i Förbifart Stockholm pågår för fullt och även näringslivschefen Mathias Forsberg har besökt arbetsplatsen: - Det var ett väldigt givande besök och jag vill tacka Märsta Förenade för ett inspirerande studiebesök, säger Forsberg i ett pressmeddelande.

korpen_jan-feb
ridskola_2019_helsida
banner_trerosor
sigtunavatten_standard

Laddar för intensiv vinter på Arlanda

Näringsliv Märsta Förenade ökar med personal och fordon nu när vintern är här: - Vi är stolta att även denna vinter ha så mycket kompetent personal på plats för att säkerställa trygga förhållanden för all flygtrafik till och från Stockholm, säger försäljningschefen Stefan Haglund.

extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider
nrh