center_pan21
Foto: Karolinska sjukhuset/Carin Tellström

Covidfallen fortsätter öka bland länsborna

Mellan 20-26 juli har över 1100 stockholmare smittats av covid-19 i de 26 kommunerna. En markant ökning.

Det har skett en markant ökning av covid-19-fall under förra veckan till och med måndagen. 1126 stockholmare har provtagits med covid-19 och 34 uppges vara i behov av sjukvård enligt Region Stockholm. Ingen har dock rapporterats avliden. Vecka 29 visar på 1014 fall på Regionnivå, kommunala siffror kommer under torsdagen.

Det är en ökning i Region Stockholm för femte veckan i rad, dock har Sigtuna kommun ingen större ökning utan antalet smittade ligger mellan 6-10 den senaste månaden.
– Var och en av oss har möjlighet – och ansvar – att bidra till att smittspridningen åter minskar. Det kan du göra genom att vaccinera dig, säger Maria Rotzén Östlund, smittskyddsläkare i Region Stockholm.

andersojag
2020_helsida

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

helsida_var2021
eldsjal-helsida
mp_host_helsida
defacto_helsida

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

happyhomes_sommar2020
connys_helsida
centrum_helsida2020
bostad_helsida

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
connys
mp-outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
andersojag_outsider
eldsjal-outsider
bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider