stationshusen_pan

Covidfallen fortsätter minska kraftigt

Antalet fall av covid-19 minskade kraftigt i Region Stockholm förra veckan.

Förra veckan var det 40 procent färre smittade av covid-19 än veckan dessförinnan. Mellan 21-24 maj konstaterades 1269 nya fall av covid 19 och sedan 21:a maj har ytterligare elva rapporterats avlidna med covid-19.
– Jag hoppas att det också kommer att avspegla sig i sjukvårdsbehovet för patienter med covid-19. Nu behöver sjukhusen utföra uppskjuten vård som inte kan vänta till efter Det är viktigt att vi alla fortsätter att följa råd och rekommendationer tills tillräckligt många i samhället är vaccinerade, säger tillförordnad hälso- och sjukvårdsdirektör Johan Bratt.

Under hela vecka 20 var det 3393 nya fall, under vecka 19 5602. I Sigtuna kommun var det strax över 100 för vecka 19. Siffrorna för vecka 20 i Sigtuna kommun kommer på torsdag.

defacto_helsida

Kommunledningen planerar för öppning av Valstaskolan

Politik Valstaskolan som stängdes för några år sedan kan till kommande läsår öppnas igen: - När Valstaskolan stängdes under den förra majoriteten styre gjordes det utifrån de förhållanden som gällde då. I efterhand kan vi bara konstatera att det inte blev bra för lokalsamhället i centrala Valsta, uppger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

valsta-jul_helsida
connys_helsida
julmarknad_helsida
jul2021
mp_host_helsida
2020_helsida

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

connys
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
valsta_jul_outsider
mp-outsider
julmarknad_outsider
swedol_outsider
nrh
jul_outsider
stationshusen_out