moderaterna_riksdag
Foto: Norrtälje kommun

Coronafallen fortsätter ner

För tredje veckan i rad fortsätter antalet fall av covid-19 bland kommuninvånare att minska.

Vecka 16 konstaterades 152 fall av covid-19 i Sigtuna kommun, vilket innebär att det är tredje veckan i rad som antalet fall sjunker. Vecka 13 var det cirka 250 fall, den hittills högsta nivån under pandemin. Totalt under pandemin har cirka 4100 personer smittats av covid-19 och drygt 100 avlidit.

Smittspridningen är som störst nu i Salem, Ekerö och Täby med mellan 420-410 nya fall per 100 000 invånare. Sigtuna är inte med på länets topp 10-lista enligt Newsworthy. Under hela vecka 16 har två avlidna med covid-19 rapporterats in i länet.

Uppdaterad 15.50

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

centrum_helsida2020
dack-helsida
2020_helsida
julmarknad_helsida
jul2021

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

valsta-jul_helsida
happyhomes_sommar2020

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

mp_host_helsida
defacto_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
dack-outsider
nrh
julmarknad_outsider
jul_outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
valsta_jul_outsider
connys