defacto_pan2020
Foto: Wings

Befarat coronadrabbat Wings föll mot Enköping

Wings åkte till Enköping med sex isolerade spelare för misstänkt covid-19 och det blev klart nederlag.

centrum_artikel

Enköping vann klart mot Wings som hade sex spelare hemma med befarad covid-19. De hade ännu inte fått svar på sina tester, under uppvärmningen drabbades en spelare av skada och ytterligare en spelare fick kliva av under match. Inför matchen hade Wings försökt ändra speldatum men det fanns ingen regel som kunde ge dem rätt eftersom man ännu inte fått fallen bekräftade. Vid bekräftade fall så kan man flytta enligt lagledare Peter Mattsson. Man vädjade även till Enköping om en flytt av match men fick inte gehör.

Så matchen spelades som planerat och det var 3-0 redan eter första pausen. I andra var Wings piggare och reducerade till 3-1 men i tredje var det Wings som gjorde två mål till och vann med 5-1.
– All heder till laget som spelade, sa Mattsson.

connys_helsida

Clara till topplag i SHE

Handboll Skånelas Clara Pettersson Bergsten är klar för SHE-tvåan Skuru: - Vi är både stolta och glada för Claras skull och önskar henne stort lycka till och tackar för dina insatser i den röda tröjan, skriver Skånela på sin hemsida.

2020_helsida
hockeyettan

Wings på säkrare mark

Ishockey Wings vann på fredagskvällen mot Segeltorp med 5-3: - Vi krigade i sista perioden, säger lagledare Peter Mattsson till märsta.nu

ridskola2020_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020

Klart: Karlsson stannar

Handboll Jimmy Karlsson kvarstår i Skånela IF: - Jag trivs jättebra i klubben och med killarna i laget så jag ser fram emot två säsonger till, säger Karlsson i ett uttalande.

meko_helsida
happyhomes_sommar2020
coronapandemin

Äldre ungdomar får idrotta igen

Sport Ungdomar födda 2002 eller tidigare får nu träna igen efter nya rekommendationer från FHM.

Malin till landslaget

Fotboll Förre märstabon Malin Broberg har tagits ut till landslaget i Futsal: - Det är en ära att bli kallad till landslaget, säger Malin till märsta.nu

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

meko_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
connys
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider