mote_sommar
Foto: Pressbild

Cornelia lämnar Skånelas ungdomsverksamhet för A-lagsspel i Strands

Cornelia Eliasson som gått på Arlandagymnasiet och spelar i Skånela lämnar Märsta för att spela i Strands.

centrum_artikel

Skånelas marknadschef Robert packade väskan och begav sig till Strand för att bli tränare. Han tar med sig Cornelia Eliasson till Hudiksvall. Cornelia som är 17 år spelar i Skånela och studerar på Arlandagymnasiet. Det sista årets studier ska hon genomföra på Bromansgymnasiet i Hudiksvall.
– Ja, så är det. Jag har lärt mig mycket under det gångna året men när inte riktigt den sociala biten fungerade känns det naturligt för mig att flytta hem, säger Cornelia Eliasson.

marina_helsida
2020_helsida
studeravidare_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

landsbygd_sigtuna_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

brobygget_midgard_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

sommar_sigtuna2020
defacto_helsida
brobygget_helsida_valsta

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

speedy_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

connys_helsida
landsbygd_sigtuna_outsider
speedy_outsider
brobygget_outsider_valsta
marina_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
brobygget_midgard_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider