centrum_tvaar
Foto: Genrebild/Swedavia

Coor tar över godshantering på Arlanda

Coor kommer att ansvara för godshantering på Arlanda till Swedavia och andra av flygplatsens hyresgäster.

centrum_tvaar

Ett nytt centraliserat logistikflöde implementeras på Arlanda i och med att Coor tar över logistiken. Det blir en helt ny central godsmottagning. Ny personal kommer att anställas för att hantera godsmottagningen meddelar Coor, avtalet är värt 15 miljoner per år och sträcker sig fram till 2023.

Leveranserna sker med lastbilar på airside samt landside och integreras med Coors andra uppdrag på flygplatsen.
– Det här är ett banbrytande uppdrag för Coor och vi är mycket stolta över det förtroende vi får av Swedavia. Vi ser fram emot att implementera detta nya arbetssätt och hjälpa Swedavia att skapa en enhetlig och systematisk hantering av godset på flygplatsen, säger Eric Johansson, affärsenhetschef Coor Sverige.

bonava_helsida

Ny affär i hamn för Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade utökar samarbetet med Swerock och ska sköta ballasttransporter till Swerock: - För att kunna transportera det här krävs specialanpassade fordon, berättar Staffan Haglund, affärsområdeschef för bygg och anläggning på Märsta Förenade.

EXTRA

WE etablerar ännu en anläggning i Sigtuna

Näringsliv WE har tecknat avtal med Lidl om att etablera i deras nya fastighet i Sigtuna stadsängar 2020: - Med vår anläggning i Sigtuna stadsängar hoppas vi kunna erbjuda fler människor träning på sina villkor och bidra till ett friskare samhälle, säger grundarna av WE Niklas Wikegård och Jonas Eriksson i ett gemensamt uttalande.

karby_varme1

MaskinExpo tillbaka i maj

Näringsliv MaskinExpo kommer tillbaka i vår efter ett års uppehåll: - 2017 års besökare uppskattade det nya, kompakta mässområdet så det har vi kvar, säger Carina Tegelberg, marknadschef för MaskinExpo.

sigtunavatten_standard
ridskola_2019_helsida
arlandagolf
icavalsta_semlor
sangensemble
happyhomes_2019
defacto_helsida

Synsam Märsta blev Årets butik

Näringsliv Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

sh_oppet
ridskola2019_outsider
karby2
defacto_outsider
bonava_outsider
extravaganza_outsider