fastpartner_sommar2
Foto: Genrebild/Swedavia

Coor tar över godshantering på Arlanda

Coor kommer att ansvara för godshantering på Arlanda till Swedavia och andra av flygplatsens hyresgäster.

Ett nytt centraliserat logistikflöde implementeras på Arlanda i och med att Coor tar över logistiken. Det blir en helt ny central godsmottagning. Ny personal kommer att anställas för att hantera godsmottagningen meddelar Coor, avtalet är värt 15 miljoner per år och sträcker sig fram till 2023.

Leveranserna sker med lastbilar på airside samt landside och integreras med Coors andra uppdrag på flygplatsen.
– Det här är ett banbrytande uppdrag för Coor och vi är mycket stolta över det förtroende vi får av Swedavia. Vi ser fram emot att implementera detta nya arbetssätt och hjälpa Swedavia att skapa en enhetlig och systematisk hantering av godset på flygplatsen, säger Eric Johansson, affärsenhetschef Coor Sverige.

ABS Wheels dubblade omsättningen och expanderar

Näringsliv Arlandastadbaserade ABS Wheels meddelar att de nu nått 70 miljoner i omsättning och att de i kommande verksamhetsår siktar på 100 miljoner: - Totalt sett ökade vi omsättningen med 50 procent kontra föregående år, vilket tyder på att vi har gjort ett riktigt bra jobb, säger ABS Wheels marknadschef Jorge Castro till sajten Ehandel.se.

sportfiskebanner2

Nu tjänar du in dina pengar

Ekonomi Igår torsdag inföll den så kallade Skattefriadagen i Sigtuna kommun. Från och med idag fredag går allt du tjänar till dig själv.

happy_homes_juli
steningeslottsommar
sap_valet2018
socialutmarkelse

SAS-linje till Hong Kong flyttas

Näringsliv Den stora SAS-linjen mellan Arlanda-Hong Kong flyttas till Köpenhamn: - SAS har en stark närvaro på alla stora skandinaviska flygplatser. För oss är det viktigt att se över alla våra linjer kontinuerligt för att kunna maximera effekterna för både passagerare och vår lönsamhet, säger Karl Sandlund, SAS.

Näringslivslunch i Kulturlänken

Näringsliv Kommunen tappar i olika näringslivsrankingar men i samband med näringslivslunchen som hölls på tisdagen framkom en bild om lönsamma företag med potential för mer.

forskontor
outsider_defacto
Norra Redovisningshuset
vuxentutbildning
veterankraft_standard
outsider_moderat
yearlingsales
connys
nfc_vinter
sigtunavatten_standard
val2018
sap_outsider