defacto_pan
Ann-Christine och Kicki dansade loss. Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Lotteri med fina friser.Foto: Jamshid Jamshidi
Även ett chokladhjul snurrade under hela festen.Foto: Jamshid Jamshidi
Vaktmästaren Wael Dasouki grillade korv.Foto: Jamshid Jamshidi
Det fanns även toast att köpa.Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Juha och Olle underhöll med musik.Foto: Jamshid Jamshidi

Cowboyfest på Ymer

Äldre- och omsorgsboendet Ymer ordnade en cowboyfest där man bjöd in samtliga som bodde på äldreboende i kommunen: - Cirka 65 besökare utifrån kom för att ha roligt på Ymer, berättar Iris Fichter von Eichwald, enhetschef på Ymer.

Återigen arrangerade Ymer äldreboende en fest. Denna gång var det fest med temat Country och Western. Man bjöd in boende med anhöriga från kommunens samtliga äldreboenden för att tillsammans ha kul och festa. På plats fanns försäljning av dryck, mat och lotteri med fina priser. Förutom att det bjöds på sång av musikerna Juha och Olle så klädde personalen upp sig enligt temat och dansade. Enhetschefen på Ymer Iris Fichter von Eichwald berättar att det kom in ca 65 besökare utifrån för att ha roligt.

Cecilia arrangerar stand up-kvällar

Nöjesnyheter Cecilia Saberi från Märsta startar upp komediklubb på Mingel i sommar: - Jag bor i märsta och är uppvuxen här och tänker att det är synd att inte vi Märstabor får skratta och må bra av att ta del av komedi, säger Cecilia till märsta.nu

sbrf_helsida
logistik_sigtuna

Här klipper Peter hemlösa igen

Märstafolket Sigtunabon Peter Aslan som driver Frisyr i Märsta var på söndagen på Medborgarplatsen för att klippa hemlösa: - Det är fjärde året jag är med på det, säger Peter till märsta.nu

sommar
defacto_helsida
sommar_centrum

Klart för litteraturfestival 2020

Kulturnyheter Sigtuna Litteraturfestival tar paus 2019 men återkommer 2020 efter beslut i Destination Sigtunas styrelse: - Sigtuna Litterturfestival är en viktig kulturbärare i vår destination och det känns så roligt att vi nu fått klartecken att genomföra evenemanget under 2020, säger VD Anna Lakmaker.

colorama_april2
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
ica_valsta_choklad
EXTRA

Anna Book flyttar till Suckunge

Nöjesnyheter Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

connys
sportfiske_sommar
colorama_april
defacto_outsider
sbrf_outsider
fme_outsider
nrh