arlandagk_panorama
Ann-Christine och Kicki dansade loss. Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Lotteri med fina friser.Foto: Jamshid Jamshidi
Även ett chokladhjul snurrade under hela festen.Foto: Jamshid Jamshidi
Vaktmästaren Wael Dasouki grillade korv.Foto: Jamshid Jamshidi
Det fanns även toast att köpa.Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Juha och Olle underhöll med musik.Foto: Jamshid Jamshidi

Cowboyfest på Ymer

Äldre- och omsorgsboendet Ymer ordnade en cowboyfest där man bjöd in samtliga som bodde på äldreboende i kommunen: - Cirka 65 besökare utifrån kom för att ha roligt på Ymer, berättar Iris Fichter von Eichwald, enhetschef på Ymer.

centrum_pask
Återigen arrangerade Ymer äldreboende en fest. Denna gång var det fest med temat Country och Western. Man bjöd in boende med anhöriga från kommunens samtliga äldreboenden för att tillsammans ha kul och festa. På plats fanns försäljning av dryck, mat och lotteri med fina priser. Förutom att det bjöds på sång av musikerna Juha och Olle så klädde personalen upp sig enligt temat och dansade. Enhetschefen på Ymer Iris Fichter von Eichwald berättar att det kom in ca 65 besökare utifrån för att ha roligt.
valsta_utveckling
happyhomes_2019
colorama_april2

Ebba vinner Årets kulturpris

Kulturnyheter I samband med Kultur- och fritdsnämndens sammanträde utsåg man också vinnare av Årets Kulturpris och Årets kulturstipendiat: - Det är med stor glädje som jag gratulerar årets pristagare. Den största belöningen för allt arbete de lägger ner tror jag är glädjen de känner genom att vara med i ett sammanhang och att förbättra sin förmåga, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

defacto_helsida

Sigtunakockar kan vinna internationell tävling

Nöjesnyheter Sigtunahöjden och Steningevik har med varsin kock på finalen av Copper Skillet i Toronto: - Vi är otroligt stolta över att vår destination har kockar i världsklass, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna, i ett pressmeddelande.

bonava_helsida
1:a april

Rösta: Kommer du ihåg aprilskämten?

Nöjesnyheter 1:a april har märsta.nu en tradition om att skoja till det lite med företag, politker och kommun. Igår var det dags igen och skämtet om Pinbacksgallerian var uppskattat, men kommer du ihåg några av våra andra aprilskämt genom åren?

centrum_pask_helsida

Protester mot nedskärningar i Kulturskolan

Kulturnyheter För bara några dagar sedan startade en namninsamling för att bevara Bovärdarna på äldreboenden, nu har en ny insamling startats för att stoppa nedskärningar i Kulturskolan.

logistik_utbildning
Internationella kvinnodagen

Krog överraskade kvinnor med ros

Nöjesnyheter På Internationella kvinnodagen överraskade Magasinet sina kvinnliga gäster med en ros: - Vi vill givetvis vara med och uppmärksamma kvinnorna i kommunen idag, säger Magasinets ägare Christian Cederferm.

ica_pask
fettisdagen

Semmeldagen slog rekord igen

Nöjesnyheter Semmeldagen innebar rekord på semlor igen hos Bistro Valvet i Sigtuna: - Vi har haft fullt upp sen tidig morgon, säger Abraham "Abbe" Gumussoy, ägare.

sigtunavatten_standard

Konsthall invigdes i Valsta

Kulturnyheter Valsta Simhall har öppnat upp som konsthallen &Konst: - Vi räknade in 86 personer av en mycket mixad publik, säger musei- och konstchef Ted Hesselbom.

colorama_april
defacto_outsider
sigtunavatten_outsider
sh_oppet
valsta_utveckling_2
bonava_outsider
ridskola2019_outsider
fme_outsider