defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Clarion Hotel Arlanda prisades

Clarion Hotel Arlanda vinner pris som Årets Clarion hotel för tredje gången.

centrum_artikel

För tredje gången fick Clarion Hotel Arlandas representanter kliva upp på scenen och ta emot pris som Årets Clarion hotel. Det var i samband med Nordic Choice Hotels årliga vinterkonferens med ca 3500 anställda representerade som priset delades ut.
Vi fick en tuff start på året med ett svagt första kvartal och det såg mörkt ut. Men tillsammans har teamet kämpat och slitit sig tillbaka till toppen och med det här prestigefyllda priset visar hotellet att laget för jaget alltid vinner i längden. Jag och alla medarbetare är oerhört stolta och glada. Detta blev en fantastisk start på 2020, ett år som också kommer ha stort fokus på att bibehålla platsen som marknadsledare på möten och event, säger hotelldirektören Björn Callin i ett uttalande.

aretslarling
teatergrillen_helsida

Veterankraft startar nytt kontor i Märsta

Näringsliv Veterankraft som hyr ut veteraner till både privatpersoner och företag etablerar kontor i Märsta: - Vi ser ett väldigt stort intresse från både privatpersoner och företag som vill anlita äldre personal med en lång erfarenhet och kort startsträcka, uppger platschefen Sven Pettersson.

defacto_helsida
salong_elisabeth_helsida
EXTRA

Mikael Andersson avgår som VD på Märsta Förenade

Näringsliv Mikael Andersson lämnar som VD på Märsta Förenade efter 8 år: -Efter snart 8 fantastiska år som VD är det nu dags för mig att lämna över rodret, både Märsta Förenade och jag själv behöver nu fokusera på nya utmaningar, säger han i ett uttalande.

sportlov_sigtuna
happy_homes_mars
2020_helsida
connys_helsida
speedy_helsida
connys
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
teatergrillen_outsider