defacto_pan
Personal på Clarion Hotel ArlandaFoto: Clarion Hotel Arlanda

Clarion Hotel Arlanda nominerad till Näringslivsgalan

Clarion Arlanda har nominerats till Årets Hållbara företag i Näringslivsgalan som hålls 12:e april på Arlanda.

marstakalaset_artikel

Näringslivsgalan som håll på Arlanda för kommunens företag och företagare 12:e april har släppt en av de nominerade till Årets hållbara företag där Clarion Hotel Arlanda är en av de som kan vinna. Priset delas ut till det företag som visar en hållbar tillväxt och tar ansvar för ett långsiktigt hållbart samhälle.
– Att bli nominerad i en sådan fin och viktig kategori känns otroligt bra. Det är en bekräftelse på att vi gör helt rätt saker. Vårt hållbarhetsarbete är från hjärtat och har gjort skillnad för många människor, det tror vi bidrar till nomineringen, säger hotellets VD Pernilla Johansson i ett pressmeddelande.

Galan kommer att utse vinnare för Årets företagare, Årets inspiratör/Eldsjäl, Årets besöksnäring och Årets nyetablering.

sigtunavatten_standard
kontor_thaifong
marstakalas_helsida
ica_valsta_choklad
colorama_april2
sommar_centrum
sommar

Bravida köper upp Karby VVS

Näringsliv Bravida köper upp lokala Karby VVS i Rävsta som grundades av Johan Lundgren: - Vi har många uppdrag inom energi- och klimatsmarta installationer. Det blir lättare att leverera med en bred organisation i ryggen, där vi enkelt kan samarbeta med fler teknikområden. Vi får mer kraft i alla led i projekten. Förvärvet blir också bra för vår personal, som får stora möjligheter att utvecklas vidare i Bravida, säger Johan Lundgren.

happyhomes_2019
miljopris_helsida

Arbetet är färdigt på Praktiska Gymnasiet Märsta

Annons Syftet med projektet var att entreprenören Fors Måleri & Entreprenad (FME) skulle utföra arbeten i Praktiska Gymnasiets lokaler i samverkan med skolans elever. Där produktion och teori varvades för att få maximalt utbyte. Eleverna har utfört allt arbete under handledning av FME.

Arlanda erbjuder biobränsle

Näringsliv Arlanda kommer under några dagar i juni att erbjuda biobränsle till planen: - Att kunna flyga miljömässigt hållbart är en förutsättning för att flyget som transportslag även i framtiden ska kunna knyta ihop Sverige och Sverige med världen. Bioflygbränsle är ett av verktygen som kommer att ta oss dit, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef på Swedavia.

sportfiske_sommar
connys
nrh
colorama_april
miljopris_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider