defacto_pan
Personal på Clarion Hotel ArlandaFoto: Clarion Hotel Arlanda

Clarion Hotel Arlanda nominerad till Näringslivsgalan

Clarion Arlanda har nominerats till Årets Hållbara företag i Näringslivsgalan som hålls 12:e april på Arlanda.

centrum_tvaar

Näringslivsgalan som håll på Arlanda för kommunens företag och företagare 12:e april har släppt en av de nominerade till Årets hållbara företag där Clarion Hotel Arlanda är en av de som kan vinna. Priset delas ut till det företag som visar en hållbar tillväxt och tar ansvar för ett långsiktigt hållbart samhälle.
– Att bli nominerad i en sådan fin och viktig kategori känns otroligt bra. Det är en bekräftelse på att vi gör helt rätt saker. Vårt hållbarhetsarbete är från hjärtat och har gjort skillnad för många människor, det tror vi bidrar till nomineringen, säger hotellets VD Pernilla Johansson i ett pressmeddelande.

Galan kommer att utse vinnare för Årets företagare, Årets inspiratör/Eldsjäl, Årets besöksnäring och Årets nyetablering.

EXTRA

WE etablerar ännu en anläggning i Sigtuna

Näringsliv WE har tecknat avtal med Lidl om att etablera i deras nya fastighet i Sigtuna stadsängar 2020: - Med vår anläggning i Sigtuna stadsängar hoppas vi kunna erbjuda fler människor träning på sina villkor och bidra till ett friskare samhälle, säger grundarna av WE Niklas Wikegård och Jonas Eriksson i ett gemensamt uttalande.

banner_trerosor

MaskinExpo tillbaka i maj

Näringsliv MaskinExpo kommer tillbaka i vår efter ett års uppehåll: - 2017 års besökare uppskattade det nya, kompakta mässområdet så det har vi kvar, säger Carina Tegelberg, marknadschef för MaskinExpo.

sigtunavatten_standard
connys
arlandagolf
sangensemble
defacto_helsida
karby_varme1

Synsam Märsta blev Årets butik

Näringsliv Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

ridskola_2019_helsida
icavalsta_semlor