arlandagk_panorama
Personal på Clarion Hotel ArlandaFoto: Clarion Hotel Arlanda

Clarion Hotel Arlanda nominerad till Näringslivsgalan

Clarion Arlanda har nominerats till Årets Hållbara företag i Näringslivsgalan som hålls 12:e april på Arlanda.

rosta_sigtuna2

Näringslivsgalan som håll på Arlanda för kommunens företag och företagare 12:e april har släppt en av de nominerade till Årets hållbara företag där Clarion Hotel Arlanda är en av de som kan vinna. Priset delas ut till det företag som visar en hållbar tillväxt och tar ansvar för ett långsiktigt hållbart samhälle.
– Att bli nominerad i en sådan fin och viktig kategori känns otroligt bra. Det är en bekräftelse på att vi gör helt rätt saker. Vårt hållbarhetsarbete är från hjärtat och har gjort skillnad för många människor, det tror vi bidrar till nomineringen, säger hotellets VD Pernilla Johansson i ett pressmeddelande.

Galan kommer att utse vinnare för Årets företagare, Årets inspiratör/Eldsjäl, Årets besöksnäring och Årets nyetablering.

Framåt för näringslivet i kommunen

Näringsliv Näringslivet i Sigtuna kommun har förbättrats en aning enligt en enkätundersökning som Svenskt Näringsliv gjort: - Sigtuna kommun har varit tydliga i sin ambition att förbättra det lokala företagsklimatet. Det återspeglar sig i vår undersökning, kommenterar Annika Bröms, regionchef på Svenskt Näringsliv.

mp_eu

Denna vecka på Praktiska Gymnasiet

Annons Eleverna har monterat undertak i klassrummen, ett viktigt moment för att skapa en bra arbetsmiljö. I klassrummet vill man kunna föra samtal i normal ton och kunna koncentrera sig, utan att plågas av störande oljud. De flesta känner till att ljud har en förmåga att studsa när de träffar hårda ytor och då bildas ekon.

nationaldag_helsida

Kontorshotellet invigt på Office One

Näringsliv Office One i hade invigningen för det nya kontorshotellet United spaces: - Det känns fantastiskt att United Spaces nu kan erbjuda möjligheter till coworking och möteslokaler på Arlanda, säger Yvonne Sörensen Björud, VD på United Spaces.

bonava_maj_helsida

Märstabo på superlistan

Näringsliv Märstabon Jorge Castro har av tidningen Veckans Affärer utsetts till en av 101 supertalanger i Sverige: - Det känns väldigt bra att tillhöra topp 100 i Sverige, säger Jorge till märsta.nu

Jetpak flyttar huvudkontor till Arlanda

Näringsliv Jetpak har flyttat in till Office One på Arlanda: - Vår flytt till Arlanda och Office One är ett viktigt steg för att komma närmare vår kärnverksamhet, och för att stärka våra relationer med kunder och leverantörer, säger VD Kenneth Marx i ett pressmeddelande.

nationaldag_helsida
oppning_helsida
rosta_sigtuna2
v_eu_helsida
moderaternamaj
happyhomes_2019

BDO Tullsupport flyttar till Office One

Näringsliv BDO Tullsupport AB flyttar in i Office One på Arlanda: - Vi har suttit i Arlandastad i nära 30 år, varav de senaste åtta i Eurostops köpcentrum. Nu är det dags att flytta till nya fräscha lokaler på Arlanda flygplats, säger gruppchefen Annika Östman.

nationaldag_out
defacto_outsider
nrh
sap_outsider_eu
colorama_april
fme_outsider
rosta_sigtuna
ridskola2019_outsider
sh_oppet
connys
bonava_maj_outsider
mp_eu_outsider
oppning_outsider
v_eu
moderaterna_maj_outsider
sh_bovard_out